Προς Ντόρα και Βαγγέλα: Το γινάτι βγάζει μάτι

Ένα ακόμη βρόμικο παιχνίδι παίζει η οικογένεια Μητσοτάκη και κυρίως η Ντορούλα η Εξερευνήτρια η οποία έχει πάθει... κατάθλιψη αφού κανένας δεν την θέλει.

Αυτή τη φορά το παιχνιδάκι της το έστησε με αφορμή την υποψηφιότητά της για την αντιπροεδρία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Εδώ δεν μπορεί να είναι αντιπρόεδρος σε περίπτερο και θέλει να είναι στο ΕΛΚ;

Εν πάση περιπτώσει κάποιοι σοβαροί άνθρωποι στην Ευρώπη αντέδρασαν με το ενδεχόμενο να είναι αυτή αντιπρόεδρος και διεμήνυσαν στον Μεϊμαράκη (που προωθούσε την υποψηφιότητα ως αντάλλαγμα για την στήριξη του Μητσοτακέϊκου) ότι

καλύτερα να το ξεχάσει. Σιγά μην έκαναν την Ντόρα αντιπρόεδρο.

Μόλις το έμαθε αυτό η καλομαθημένη κόρη του... Δρυίδη Μητσοτάκη (τα χρόνια του να 'χουμε) έβγαλε... βρόμα. «Για όλα φταίει ο Σαμαράς», είπε συνεχίζοντας το ίδιο στυλάκι. Ότι γίνεται στη ΝΔ φταίει ο Σαμαράς.

Μαζί με το περιβάλλον του Μεϊμαράκη, κάτι αποτυχημένους επικοινωνιολόγους, άφησαν αιχμές κατά του Αντώνη Σαμαρά ότι παρενέβη κατά της υποψηφιότητάς της στο ΕΛΚ. Κι έτσι ο Μεϊμαράκης έκανε πέτρα την καρδιά του και απέσυρε την υποψηφιότητα.

Την αλήθεια, όμως, αποκάλυψε ο Μ. Κεφαλογιάννης. «Χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία για τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει μία θέση αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ο μεταβατικός πρόεδρός της προέκρινε χωρίς να ρωτήσει κανένα την υποψηφιότητα της κας Μπακογιάννη. Μία υποψηφιότητα αβέβαιης δυναμικής και εμβέλειας όπως αποδείχθηκε. Μία υποψηφιότητα που αποσύρθηκε άρον-άρον μπροστά στο φάσμα της επερχόμενης ήττας. Που δεν είχε δυνατότητα επιτυχίας αν και ήταν μόνο 13 υποψηφιότητες για 10 θέσεις Αντιπροέδρων» τόνιζε το περιβάλλον του ευρωβουλευτή.

Με λίγα λόγια, ο Μεϊμαράκης, αποφάσισε να την «χαρίσει» στη φίλη του Ντόρα για καθαρά εσωκομματικούς λόγους κι ενόψει των εκλογών. Υποσχέθηκε τη θέση με αντάλλαγμα τη στήριξη και καταλαβαίνουμε τώρα γιατί η Μπακογιάννη δεν στήριξε τον αδερφό της. Επειδή απλά είχε πάρει... μίζα τη θέση στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Ούτε η θέση δεν της έκατσε και ξεφτιλίστηκε με το να στηρίζει Μεϊμαράκη. Από κοντά και η Όλγα Κεφαλογιάννη που φοβάται ότι ένας νέος πολιτικός όπως ο Τζιτζικώστας θα της κόψει τις δικές τις φιλοδοξίες. Έχει και φιλοδοξίες η Όλγα...

Όμως η κατάντια της ΝΔ του Μεϊμαράκη δεν έχει τελειωμό. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα για την συμμετοχή του στο εκλογικό Συνέδριο του ΕΛΚ, δεν συγκαταλέγει τον Α. Σαμαρά στην ελληνική αντιπροσωπεία.

Προφανώς ο Σαμαράς ανήκει στην αντιπροσωπεία των Ιρλανδών ή στην αντιπροσωπεία κάποιας άλλης χώρας.

Ξέχασαν… μάλλον οι φωστήρες της Συγγρού ότι μετά από επίσημη πρόσκληση του ΕΛΚ θα είναι κεντρικός ομιλητής με θέμα: "Η δημοκρατία δέχεται επίθεση: Η απειλή του λαϊκισμού στις σύγχρονες κοινωνίες".

Τόση εμπάθεια πια; Έλεος!!!!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα