Προς έξοδο απ’ το ΣΥΡΙΖΑ ο Τατσόπουλος;

«Ένα ακόμη ηλίθιο ειρωνικό άρθρο με αιχμές εναντίον μου σήμερα στην “Αυγή”, με την υπογραφή αυτή τη φορά του Γιώργου Ανανδρανιστάκη. Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς φαίνεται, είναι φανατικοί οπαδοί της θεωρίας “Και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο”, τουτέστιν ΚΑΙ να μην με διαγράψουν ΚΑΙ να φύγω μόνος μου. Για να πετύχουν το δεύτερο έχουν ξεκινήσει στην “Αυγή” έναν πόλεμο νεύρων με άρθρα που αφήνουν διαρκώς αιχμές εναντίον μου ότι εξυπηρετώ (συνειδητά ή μη) αλλότρια συμφέροντα: προχτές

ο Μουλόπουλος, χτες ο Καρτερός, σήμερα ο Ανανδρανιστάκης. Τους πληροφορώ ότι ματαιοπονούν. Αφού τους υπενθυμίσω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα όποτε και αν το θελήσει, τους διαβεβαιώνω επίσης ότι ΑΝ φύγω μόνος μου, θα φύγω όταν το κρίνω εγώ και όχι όταν το κρίνουν εκείνοι. Τα παιχνιδάκια περιττεύουν. Την καλημέρα μου, σύντροφοι».

Τάδε έφη Πέτρος Τατσόπουλος στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αφορούσε σε υπονοούμενα που αφήνει στο άρθρο του στην Αυγή ο Γιώργος Αναδρανιστάκης με αφορμή τα όσα λέγονται για τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις φαρμακοβιομηχανίες.

Γράφει συγκεκριμένα ο αρθρογράφος της Αυγής ξεκινώντας το άρθρο του: «Πάρτε μολύβι και χαρτί και υπολογίστε: 3600 ευρώ πήρε το «Κόκκινο» από τις φαρμακοβιομηχανίες, δια τις 72 έδρες του ΣΥΡΙΖΑ, μας κάνει 50 ευρώ στρογγυλά κι αν αφαιρέσεις τον Τατσόπουλο που είναι συνεργαζόμενος (με ποιον;), τα 50 γίνονται….» και το ίδιο άρθρο καταλήγει: «Το Mega που έχει έναν μόνο βουλευτή, τον Ανδρέα Ψυχάρη, υπολογίζει το κόστος ευκολότατα: Είναι 98 εκατομμύρια, μείον τα έξοδα φακέλου. Εκτός και αν συνυπολογιστούν και οι συνεργαζόμενοι βουλευτές με τον Βήμα FM, οπότε το μοναδιαίο κόστος μειώνεται στο μισό».

Μέχρι σήμερα η αλήθεια είναι ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος τέθηκε στο στόχαστρο της Αυγής αρκετές φορές τις τελευταίες, μέρες ωστόσο οι επιθέσεις στο πρόσωπό του απ’ τις στήλες της εφημερίδας όσο και αν ήταν πρωτοφανείς ως προς τους χαρακτηρισμούς που περιέλουζαν τον εν λόγω βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ δεν έφτασαν ποτέ στο σημείο να αφήνουν υπαινιγμούς για τη σχέση του με το ΔΟΛ και το Σταύρο Ψυχάρη.

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα φαίνεται βαρύ και το ποτήρι ραγισμένο που δύσκολα κολλάει.

Πληροφορίες πάντως ήθελαν μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ προ ημερών όπου τέθηκε ζήτημα Τατσόπουλου ο Νίκος Βούτσης είχε ζητήσει σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πέτρο Τατσόπουλο να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις σε μέσα ενημέρωσης ώστε να μη καλείται να τοποθετηθεί για την κρίση στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ωστόσο δεν φαίνεται να τηρήθηκε κάτι τέτοιο.

Και τελικά στη σχέση ΣΥΡΙΖΑ Τατσόπουλου ενεπλάκη μέσω της αρθρογραφίας της Αυγής και ο ΔΟΛ του Ψυχάρη…

Keywords
Τυχαία Θέματα