Πράσινο αυτογκόλ" Καμίνη στη Λεωφόρο

Μέτωπο από το πουθενά με τον νυν και υποψήφιο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη ανοίγουν στον Παναθηναϊκό.

Αφορμή το έγγραφο που έστειλε ο πρώτος πολίτης της πρωτεύουσας στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με το οποίο ζητά να αποσύρει το αίτημα που έχουν καταθέσει οι «πράσινοι» κατά του προεδρικού διατάγματος το οποίο προβλέπει το γκρέμισμα του γηπέδου της Λεωφόρου προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Διπλή

Ανάπλαση.

Το σχέδιο αυτό είχε κατατεθεί πριν από πολύ καιρό κι ενώ αρχικά είχε εξεταστεί με ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό είχε απορριφθεί. Στη συνέχεια η διοικήσεις του "Τριφυλλιού" έβαλαν μπρος το σχέδιο επέκτασης του «Απόστολος Νικολαϊδης» με πρόσθετες εξέδρες και σημαντική ανακαίνιση του γηπέδου. Μάλιστα προχώρησαν και στην παρουσίαση των σχεδίων που σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Καμίνη έχει εξοργίσει , στην κυριολεξία, τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που μιλούν για «τεράστιο αυτογκόλ» του υποψήφιου δημάρχου ενόψει και των εκλογών.

Θεωρείτε δε κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι θα υπάρξει αντίδραση και επίσημα προς τον πρώτο πολίτη της Αθήνας ενώ η έντονη δυσαρέσκεια αναμένεται να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα των εκλογών της 18ης Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα