Που πάμε κύριοι; Μέχρι και τον Μητσοτάκη συμπαθήσαμε (για λίγο....)

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη ουδέποτε θα τον... χωνέψουμε. Όμως, όταν τσακώνεται με έναν άλλο πιο αχώνευτο τότε θα στον στηρίξουμε.

Όταν δηλαδή πλακώνεται στη Βουλή με τον πρώην Πασόκο που έγινε ΣΥΡΙΖΑ κι έχει και σοσιαλιστική συνιστώσα στην Κουμουνδούρου, Αλέξη Μητρόπουλο, τότε είμαστε με τον Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ξεκάθαρα ότι ο δικηγόρος – εργατολόγος κ. Μητρόπουλος βγάζει χρήμα εκπροσωπώντας

διάφορους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν εκκρεμοδικία με τον Δημόσιο, όπως και πολλούς συμβασιούχους. Ο Κυριάκος χρέωσε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα, ότι βρίσκεται πίσω από 57 υπαλλήλους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Ρόδου, οι οποίοι μονιμοποιήθηκαν χωρίς να τηρούνται οι προϋποθέσεις.

Ο κ. Μητρόπουλος κάλεσε τον υπουργό να ζητήσει συγνώμη και στην συνέχεια να τα «βρουν σαν άντρας προς άντρα». «Ουδέποτε έχω ασχοληθεί τα τελευταία χρόνια με τέτοια θέματα. Σας παρέσυραν και χάσατε την ψυχραιμία σας» απάντησε ο κ. Μητρόπουλος ζητώντας στην αρχή από τον υπουργό να ζητήσει συγνώμη και στην συνέχεια να τα «βρουν σαν άντρας προς άντρα».

Ο κ. Μητρόπουλος εξακολούθησε να αρνείται ότι έχει σχέση με την υπόθεση. Στο τέλος διευκρίνισε ότι συμβούλεψε «φιλικά» συνάδελφο που ασχολείται με την υπόθεση.

Πάντως, η αγορά βοά ότι μια σειρά από εργατολόγοι που το παίζουν αντιμνημονιακοί και ετοιμάζουν κοστούμια αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν ανοίξει βιομηχανία αγωγών εκπροσωπώντας εργαζόμενους κατά του δημοσίου έναντι αδράς αμοιβής.

Μήπως για παράδειγμα αξίζει τον κόπο ο κ. Μητσοτάκης ή όποιος άλλος, να ασχοληθεί με το ποιοι εκπροσωπούν τους απολυμένους της ΕΡΤ και πόσα λεφτά το «κεφάλι» ζητούν;

Όσο για τον κ. Μητρόπουλο, ας ρωτήσει ο κ. Μητσοτάκης στο ΠΑΣΟΚ γιατί δεν τον έκαναν ποτέ ούτε υπουργό, ούτε υφυπουργό. Μήπως γιατί φοβήθηκαν ότι θα «μπλέξουν» άσχημα; Άλλωστε, είναι σε εκκρεμότητα κι εκείνο το εκατομμύριο που δεν δηλώθηκε από τον βουλευτή – δικηγόρο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα