Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;

«Είναι προφανές ότι η ΝΔ περίμενε χθες να συμβεί ότι συνέβη το 2008 στην Αθήνα. Θα έτριβαν τα χέρια τους αν είχαν συμβεί εκτεταμένα επεισόδια του βεληνεκούς του 2008. Επειδή δεν τους βγήκε αυτό, προβαίνουν σε ανοίκειες επιθέσεις».

Αυτά δηλώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής ο οποίος πλέον εντάσσεται στην ομάδα των αποτυχημένων αλλά και ταυτόχρονα προκλητικών υπουργών αυτής της κυβέρνησης. Και μιλάνε για τα

επεισόδια του 2008 αυτοί που τα υπέθαλψαν, αυτοί που ενδεχομένως να βρέθηκαν και στα… πεδία των μαχών, στα νέα… Πολυτεχνεία που κάποιοι ήθελαν να στήσουν στην πλάτη ενός νεκρού παιδιού.

Αλλά γιατί η ΝΔ να ήθελε επεισόδια; Δεξιοί θα τα έκαναν ή μήπως μπαχαλάκηδες ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτούς ας μαζέψει ο Κοντονής και μετά να μάθει να μιλάει.

Τι έγινε τη Δευτέρα το βράδυ; Μια ακόμη κατάλυση της νομιμότητας με ευθύνη τύπων σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα. Ομάδες κουκουλοφόρων διέλυσαν τα καταστήματα ανενόχλητοι κι έδωσαν και το βίντεο με τα κατορθώματά τους. Απ’ ότι φαίνεται μάλιστα τα σπάνε χωρίς κανείς να τους εμποδίζει, το κάνουν σαν να είναι ρουτίνα, σαν κάτι φυσιολογικό, καθημερινό. Την ίδια ώρα μια διμοιρία των ΜΑΤ βρίσκεται λίγα μέτρα από εκεί και απλά παρακολουθεί γιατί η κυβέρνηση της Αριστεράς τους έχει δώσει εντολή να μην επέμβουν στα «παιδιά».

Γιατί για τον ΣΥΡΙΖΑ οι μπαχαλάκηδες είναι «παιδιά», είναι «οργισμένοι νέοι» και δεν είναι τομάρια και αριστεροφασίστες που καταστρέφουν την περιουσία απλών πολιτών για να… τιμωρήσουν τη Δικαιοσύνη. Την Ηριάννα την ρώτησαν άραγε αν ήθελε στην πλάτη της να καταστρέψουν, να σπάσουν, να κάψουν; Ευτυχώς που βγήκε ο πατέρας της και έκλεισε το στόμα ορισμένων σιχαμάτων που ήθελαν να παίξουν παιχνίδια στην πλάτη της. «Μια δίκαιη δίκη θέλουμε, η Ηριάννα δεν συμφωνεί με τα επεισόδια», είπε ο πατέρας της.

Και βέβαια ποιος έμεινε έκπληκτος όταν και την Τρίτη το βράδυ οι μπάχαλοι έκαναν την εμφάνισή τους; Ξανά μολότοφ, ξανά επίθεση σε αστυνομικούς, ξανά καμένα αυτοκίνητα.

Ποιος είναι υπεύθυνος για το κατάντημα αυτό κύριε Κοντονή και κύριε Τόσκα; Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Εσείς ή οι κουκουλοφόροι φίλοι σας;

Η Αριστερά που σήμερα κυβερνά δεν θέλει να γίνουν επεισόδια σαν κι αυτά του 2008. Και προφανώς δε θα γίνουν γιατί τώρα οι μπαχαλάκηδες έχουν πάρει θέσεις στον κρατικό μηχανισμό. Η Αριστερά απλά τους αφήνει να σπάνε και να καίνε με… μέτρο, κι έτσι θα συνεχίσει να κάνει.

Το 2008 καταλύθηκε η Δημοκρατία με ευθύνης της Αριστεράς που σήμερα κυβερνά κι εξαιτίας της ανικανότητας συγκεκριμένων υπουργών της τότε κυβέρνησης. Ελπίζουμε όταν θα επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3% να μην ξαναζήσουμε «νύχτες κρυστάλλων» με τη σφραγίδα της Αριστεράς προκειμένου να πέσει μια δεξιά κυβέρνηση.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα