Ποιος αισθάνεται περήφανος για ό,τι του έκανε ο Τσίπρας;

14:31 6/7/2016 - Πηγή: Antinews

Μερικές εκατοντάδες πολιτών συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν το... μεγαλειώδες «όχι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. Ένα χρόνο μετά από τις συγκεντρώσεις των χιλιάδων που χόρευαν στην Αθήνα, μόλις και μετά βίας πήγαν 500 άτομα κατόπιν πρόσκλησης της ΛΑΕ, του ΕΠΑΜ

αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΚΕΕΡΦΑ. Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπούλησε το δημοψήφισμα και την εντολή που του έδωσε ο κόσμος.

Μια ακόμη απάντηση σε όσους διατείνονται ότι εκείνο το δημοψήφισμα ήταν «γιορτή της Δημοκρατίας». Μια ακόμη απάντηση στον Νίκο Παππά που έλεγε πέρυσι τέτοια μέρα ότι «ξημερώνει μια άλλη μέρα για τον τόπο».

Ξέχασε να πει για την αιώνια νύχτα που έριξαν τη χώρα. Όμως, είναι τόσο... απροκάλυπτα προκλητικοί που ακόμη και τώρα λένε ότι θα ξαναέκαναν δημοψήφισμα. Τώρα που δεν τόλμησε ούτε ένας Συριζαίος να πάει και να πανηγυρίσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τσίπρας από το Πεκίνο έστειλε μήνυμα για την επέτειο. Έγραψε στο twitter:

«Το ΟΧΙ του λαού μας, κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας, αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει.»

«Ένα χρόνο μετά, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Παλεύουμε να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της, με τις λιγότερες δυνατές πληγές.»

«Και ανοίγουμε το δρόμο σε μεγάλες θεσμικές τομές για την Ελλάδα του 2021. Δίκαιη ανάπτυξη, δημοκρατία, δικαιοσύνη, προκοπή.»

Είναι πράγματι τρέλα. Ο πρωθυπουργός του πιο σκληρού μνημονίου, της μεγαλύτερης κωλοτούμπας στην ιστορία, ο άνθρωπος που προσκυνά καθημερινά το... ευρωιερατείο, που έπνιξε τη χώρα και την έφερε δεκαετίες πίσω να στέλνει μηνύματα και να μιλά για «ψηλά το κεφάλι». Μα ποιος Έλληνας που ψήφισε «όχι» πέρυσι έχει τώρα το κεφάλι ψηλά; Ποιος αισθάνεται περήφανος για ό,τι του έκανε ο Τσίπρας;

Ντροπή, μόνο αυτό μπορούμε να πούμε για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα