Πάταξη του παραεμπορίου, της ανεργίας και της γκρίνιας

Μόνο χαρά και ικανοποίηση προκαλεί  στην κοινή γνώμη η επιστροφή στο Υπουργείο Εξωτερικών  του χαλκέντερου πρώην υπουργού και βουλευτή Πάνου Μπαγλίτη. Είναι η έμπρακτη απόδειξη ότι η Ελλάδα δεν τρώει τα παιδιά της.

Θα ήταν κρίμα και άδικο να χαθεί τέτοιο ανθρώπινο κεφάλαιο μετά από μια σύντομη αλλά λαμπρή σταδιοδρομία στην πολιτική και ιδίως στην Άμυνα.

Ένας μετριοπαθής απολογισμός στο τιτάνιο έργο του, θα έδειχνε ότι στη θεωρία πολέμου ξεπέρασε μέχρι και τον Κλαούζεβιτς…

Ο κ. Μπεγλίτης επανεντάσσεται στο

διπλωματικό σώμα απ’ όπου είχε παραιτηθεί το 2007 για να πολιτευθεί. Έτσι χτυπάμε την ανεργία στη δύσκολη ηλικία των 55 ετών. Θα γίνει πρέσβης, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κενή οργανική θέση  στον κλάδο των νυχτοφυλάκων…

Το TAXISNET καταργεί το αυτοκόλλητο σήμα πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

Χάνεται έτσι η απόδειξη ευμάρειας των Ελλήνων. Τώρα που δεν κινούνται τα αυτοκίνητα λόγω της τιμής της βενζίνης, ήταν μία ένδειξη ζωής το πληρωμένο σήμα.

Θα κρατήσουμε όλα τα παλιά σήματα, που πιάνουν και το μισό παρμπρίζ για να θυμόμαστε τις παλιές καλές μέρες

Θα παταχθεί και το παραεμπόριο διαβάζουμε. Έτσι θα ακολουθήσει την πορεία του κανονικού εμπορίου. Τέρμα τα «μαϊμού» ρούχα, τσάντες και υποδήματα.

Είναι βέβαιο ότι πλέον θα ντυνόμαστε σαν τις κανονικές μαϊμούδες…

Την σκέψη του υπουργείου Δικαιοσύνης να παρακολουθούνται οι κρατούμενοι με βραχιολάκια και μηχάνημα γεωεντιπισμού κατά τη διάρκεια της άδειάς του γνωστοποίησε ο αρμόδιος υπουργός Αντώνης Ρουπακιώτης, μιλώντας το πρωί στο Mega.

Προτιμότερο και κυρίως φθηνότερο θα ήταν  να τους στέλνουμε στον θερινό ή χειμερινό  προορισμό της αρεσκείας τους…

Ένας αγρότης, στην Βουλγαρία, αντάλλαξε την γυναίκα του με μια γίδα επειδή δεν μπόρεσε να του χαρίσει απογόνους. Ο Stoil Panayotov πήγε στην λαϊκή και αντάλλαξε την σύζυγο του με μια οκτώ ετών γίδα! Η πρωτοφανής ανταλλαγή έγινε μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην αγορά!. «Την προηγούμενη ημέρα ένα φίλος μου είπε πως δεν… είχε καθόλου τύχη με τις γυναίκες και πως του αρέσει η δική μου. Ρώτησα την γυναίκα μου και πήρα την έγκριση της», είπε χαρακτηριστικά ο αγρότης.

Ο κύριος Panayotov δεν πήρε χαμπάρι ότι του την είχε στήσει η σύζυγος με τον εραστή της, κάνοντας τον να πιστεύει ότι ήταν δική του η επιλογή να πουλήσει τη σύζυγο.

Αντάλλαξε τη γίδα και δεν κατάλαβε το βόδι τη μηχανή που του έστησαν…

Αυτές οι ειδήσεις πρέπει να λογοκρίνονται στον ελληνικό τύπο εν μέσω κρίσης.

Η γίδα δεν γκρινιάζει, δεν ζηλεύει τις φίλες της, δεν ονειρεύεται πιστωτικές, δεν κάνει δεκαπέντε ώρες να ετοιμαστεί για να πάει στο φούρνο και το κυριότερο γίνεται και βραστή, εκτός από ψητή ως γκιόσα, αλλά και στα κάρβουνα για τους μερακλήδες…

Αν δε,  είναι και καφετιά είναι και ερωτεύσιμη…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα