«Παράσταση νίκης» στη ΝΔ από τους «μπουκ»

 Μεγάλη συζήτηση –και λόγω της απαγόρευσης των δημοσκοπήσεων- γίνεται για τις αποδόσεις που δίνουν οι εταιρείες διεξαγωγής στοιχημάτων για το νικητή των εκλογών και ιδίως για τις μεταβαλλόμενες αποδόσεις στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ

Δύο επισημάνσεις είναι αναγκαίες προτού μπούμε στο «ψητό» των αποδόσεων των μονομάχων των εκλογών.

Οι εταιρείες  αυξάνουν ή μειώνουν την απόδοση οποιουδήποτε γεγονότος ανάλογα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν ή με βάση τα στοιχήματα που τοποθετούν οι παίκτες.

Καμιά φορά  ενδέχεται η εταιρεία

να “μπλοφάρει», αλλάζοντας τις αποδόσεις χωρίς να υπάρχει τοποθέτηση ή πληροφορία.

Ως «διοργανωτές» των παιχνιδιών, η αλλαγή στην απόδοση ή ακόμη και το «κλείδωμα» (το να μη δέχονται περαιτέρω στοιχήματα δηλαδή) είναι στη διακριτική ευχέρεια των εταιρειών.

Το συμπέρασμα είναι δηλαδή ότι οι αποδόσεις των εκλογικών μονομάχων είναι  ένα σοβαρό στοιχείο, αλλά δεν αποτελούν εχέγγυο.

Με βάση τις τρέχουσες αποδόσεις λοιπόν και αφού έχουν σημειωθεί διάφορες διακυμάνσεις, αυξάνονται περαιτέρω οι πιθανότητες νίκης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της Κυριακής.

Η Sportingbet δίνει 1.40 στο ενδεχόμενο νίκης της ΝΔ, 2.65 στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, 101.00 στο ΠΑΣΟΚ.

Η bwin αντίστοιχα δίνει 1.55 στη ΝΔ, 2.55 στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, 13:00 στο ΠΑΣΟΚ.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις της unibet  επίσης  ανοίγουν την ψαλίδα της απόδοσης μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ , Συγκεκριμένα η απόδοση έχει φτάσει στο 1.35 για νίκη της Νέας Δημοκρατίας (έναντι 1,52 πριν 24 ώρες) και 2,30 για επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ (έναντι 1,95 χθες).

Από αποδόσεις προκύπτει πως οι μπουκμέικερς, ελάχιστα εικοσιτετράωρα πριν τις κάλπες  θεωρούν ακόμα πιο πιθανή την πρωτιά της ΝΔ.

Τα πολιτικά γεγονότα έχουν πιθανές προβλέψεις, τις δημοσκοπήσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Και όσο φτάνουμε στο «γεγονός», τις εκλογές εν προκειμένω, οι αποδόσεις «εκλογικεύονται».

Η ΝΔ σε όρους «στοιχηματικούς» είναι το μεγάλο φαβορί, ο ΣΥΡΙΖΑ το αουτσάιντερ. Ενδεχομένως και οι όποιες πιθανότητες δίνουν οι μπουκ αυτή τη στιγμή στην Κουμουνδούρου να είναι πολλές και να γίνεται ένεκα της «προαγωγής» του παιγνίου…

Σε κάθε περίπτωση μέχρι την Κυριακή το ενδιαφέρον για τις αποδόσεις, τόσο των παικτών αλλά και όσων θέλουν να εξάγουν πολιτικά συμπεράσματα, θα διατηρηθεί αμείωτο…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα