Παραιτήθηκε ο Παπαμιμίκος

Την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής αλλά και από αυτή του μέλους της ΝΔ υπέβαλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αφήνοντας αιχμές προς πολλές κατευθύνσεις.


Ο κ. Παπαμιμίκος δήλωσε πως για μια ακόμα φορά αναλαμβάνει ευθύνες που του αποδίδονται και δεν του αναλογούν και ζήτησε να σταματήσει το κυνήγι, όπως είπε, ανθρώπων που δεν φταίνε σε τίποτα. Όπως είπε . κάποιοι από το πρωί έψαχναν τρόπο να τον διαγράψουν χωρίς όμως να βρουν κάτι για αυτό και αποφάσισε να διευκολύνει την κατάσταση παραιτούμενος.

Ο

κ Παπαμιμίκος άφησε αιχμές πως κάποιοι δεν ήθελαν την παρουσία του στο συνέδριο όπου και θα κατέθετε πρόταση για τη θεσμοθέτηση τάσεων ενώ τόνισε πως διαφωνεί με τη διάλυση της ΟΝΝΕΔ τονίζοντας πως κάποιοι θέλουν να πετάξουν στον κάλαθο των αρχήστων τους αγώνες της νεολαίας εδώ και 40 χρόνια.

Το ιστορικό
Εξαιρετικά βαρύ είναι το κλίμα για τους Αντρέα Παπαμιμίκο και Βασίλη Γεωργιάδη στην ηγετική ομάδα της ΝΔ που έχει θέσει επί τάπητος και θέμα διαγραφών για το φιάσκο του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Ήδη με την δήλωσή του το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοινώνοντας ότι τίθενται εκτός συνεδρίου του κόμματος οι 400 αντιπρόσωποι της νεολαίας έδειξε διάθεση πλήρους ρήξης με συγκεκριμένα στελέχη μια εβδομάδα πριν από το συνέδριο του κόμματος λέγοντας ότι «οι ευθύνες για αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση θα αποδοθούν άμεσα, όπως ορίζει το καταστατικό».

Στο στενό πυρήνα των συνεργατών του κ. Μητσοτάκη φαίνεται να προκρίνεται μια μετωπική ρήξη ενόψει του 10 συνεδρίου του κόμματος καθώς είναι και θέμα γοήτρου, ουσίας και αξιοπιστίας της ΝΔ καθώς στη Συγγρού αντιμετωπίζουν την όλη κατάσταση με τη λογική της υπονόμευσης της νέας ηγεσίας την ώρα που στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ήθελαν να δώσουν έναν πανηγυρικό τόνο στο κεντρικό πολιτικό μήνυμα που θέλουν να εκπέμψουν για «να φύγει η επικίνδυνη παρέα του Μαξίμου».

Πάντως τα πράγματα είναι περισσότερο σύνθετα και αυτό γιατί από την άλλη μεριά υπάρχει κίνδυνος νέων αναταράξεων και ενός νέου φαύλου κύκλου εσωστρέφειας. Παράλληλα όμως όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το news247 υπάρχει προβληματισμός στο επιτελείο του κ. Μητσοτάκη για το που θα αρχίσουν και θα τελειώσουν οι διαγραφές, μέχρι ποιο επίπεδο στελεχών θα φτάσουν και κυρίως με ποια αιτιολογία θα τεκμηριωθούν για στελέχη όπως ο γραμματέας του κόμματος Αντρέας Παπαμιμίκος ο οποίος τυπικά δεν σχετίζεται με το συνέδριο της νεολαίας.

e-typos.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα