Πανελλήνιο σοκ! Σκότωσαν 14χρονο κόβοντας την καρωτίδα του - Κοντά στο δράστη οι αρχές;

Σε κατάσταση σοκ είναι η κοινωνία του χωριού Γέφυρα Θεσσαλονίκης από τη στυγερή δολοφονία 14χρονου αγοριού.

Η τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα όταν αγνωστος τράβηξε μαχαίρι και έκοψε το νήμα της ζωής του 14χρονου χτυπώντας τον στην καρωτίδα.

Στο λαιμό του παιδιού υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι και όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η αστυνομία, ο ανήλικος

διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην τραχηλική χώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω στο σώμα του παιδιού αλλά και στο μαχαίρι βρέθηκε γενετικό υλικό που είναι σε θέση να υποδείξει την ταυτότητα του δράστη.

Κοντά στο δράστη οι αρχές;

Τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο εντοπισμός DNA στο σώμα του παιδιού και στο μαχαίρι που βρέθηκε κοντά αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά στον εντοπισμό του δράστη.

Οι αρχές φέρονται να χαρακτηρίζουν «ερασιτεχνικό» τον τρόπο της στυγερής δολοφονίας.

Ενας από τους φίλους του 14χρονου, μαζί με τους γονείς του, οδηγήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι ένα άτομο βρίσκεται υπό κράτηση.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ανήλικος βρέθηκε νεκρός από περίοικους και περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την διερεύνηση του χώρου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του χωριού Γέφυρα, Λουκάς Ευσταθιάδης, περιέγραψε τον 14χρονο ως «φιλήσυχο παιδί, από μια οικογένεια που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν». «Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Χθες το βράδυ κατέβαινε με έναν φίλο του από το αναψυκτήριο του χωριού. Χάθηκαν τα ίχνη του σε μια απόσταση 500 μέτρων, μέχρι να πάει σπίτι του», συμπλήρωσε ο κ. Ευσταθιάδης.

Το κινητό τηλέφωνο του άτυχου 14χρονου, βρέθηκε απενεργοποιημένο στο πλευρό του, όπως και τα χρήματα που είχε μαζί του.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ήδη, φίλοι του 14χρονου δίνουν καταθέσεις στις Αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος διασκέδαζε με φίλους του σε αναψυκτήριο διπλανού χωριού και αφού δε γύρισε σπίτι το βράδυ οι γονείς ανησύχησαν απευθύνθηκαν στην αστυνομία όπου και δήλωσαν την εξαφάνισή του.

Οι φίλοι του φέρονται να δήλωσαν ότι η παρέα χώρισε γύρω στις 12:30 το βράδυ και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι επάνω στο άτυχο αγόρι βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο και τα χρήματά του...

Η φωτό του αγοριού που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα με την εξαφάνισή του:

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα