Πάλι απολογούμενοι...

Ο τρόπος που λειτουργούν και αποφασίζουν οι φωστήρες της Πειραιώς από εδώ και πέρα θα πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια, με τίτλο μαθήματος «τι δεν πρέπει να κάνει ένα κόμμα».

Αντί να αντιληφθούν την παγίδα που τους έστησαν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με το Σκοπιανό και να τους κολλήσουν στον τοίχο προσπαθούν μέσω σοφιστειών να στριμώξουν υποτίθεται την κυβέρνηση δημιουργώντας της πρόβλημα με τον ακομβίωτο στρατάρχη.

Δεν σκέφτηκαν οι αφελείς ότι επί της ουσίας με την ανεξήγητη στάση τους έκαναν... ήρωα τον Καμμένο

που φλερτάρει με το 1%.

Toν Τσίπρα ούτε που τον άγγιξαν καθώς είναι γνωστές οι αντεθνικές θέσεις των κολλητών του Σόρος, άρα διατηρεί τα ψηφαλάκια του.

Αυτό που κατάφεραν όμως και αμφιβάλουμε αν το έχουν καταλάβει, είναι να ταυτιστούν πλήρως με τις θέσεις των κατσαπλιάδων, προσφέροντας απλόχερα στον Καμμένο δεξιά σανίδα σωτηρίας.

Το Antinews πρώτο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προειδοποιώντας για το βρώμικο παιχνίδι των ολετήρων. Προφανώς προτιμούν να πληροφορούνται από μέσα που αρέσκονται στο γλείψιμο και στην επιφανειακή αρθρογραφία.

Καλό είναι να ξυπνήσουν μπας και καταφέρουν να αλλάξουν την ατζέντα γιατί τους έχουν πάρει φαλάγγι.

Εάν συνεχίσουν με την ίδια γραμμή θα εγκλωβιστούν στο ύπουλο παιχνίδι που έστησε ο λαοπλάνος.

Η μόνη λύση απεγκλωβισμού για να μην βρεθεί η ΝΔ αντιμέτωπη με το δίλημμα είτε να ταυτιστεί με τον Καμμένο είτε να αποδεχτεί την πρόταση Τσίπρα, όπου και στη μια και στην άλλη περίπτωση αποδυναμώνεται το εκλογικό της μήνυμα οδηγούμενη σε No-win or Lose-lose situation, όπως έγραψε ο Κώστας Ροδινός, είναι να ζητήσουν δημοψήφισμα.

Ας ενεργήσουν γρήγορα, διαφορετικά θα συρθούν σε εκλογές έχοντας χάσει την δεξιά τους ταυτότητα.

Εάν επιβεβαιωθεί και η αποκάλυψη που κάναμε για ενδεχόμενη αποσταθεροποίηση της ΝΔ μέσω νέου δεξιού κόμματος, τότε... αποχαιρέτα την, την αυτοδυναμία που χάνεις.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πάλι,pali