Παιανία δείχνουν οι διεθνείς στον πρωθυπουργό

Μια οικογένεια έχει κάθε λόγο να χαίρεται για την εξέλιξη που είχε η παρουσία της Εθνικής στο μουντιάλ της Βραζιλίας κι αυτή δεν είναι άλλη από την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Θα πείτε που κολλάνε οι Βαρδινογιάννηδες στην Εθνική; Βάλτε κάτω την εξίσωση Πρωθυπουργός-Επιστολή-Προπονητικό κέντρο-Παιανία και θα βρείτε αμέσως τη λύση.

Για να τα κάνουμε όμως πιο απλά στους μη κατέχοντες να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι παίκτες της Εθνικής μια μέρα πριν τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα με επιστολή τους είχαν ζητήσει

από τον Αντώνη Σαμαρά τη βοήθειά του για εξεύρεση ενός προπονητικού κέντρου για τις Εθνικές ομάδες. Ο πρωθυπουργός απάντησε άμεσα και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δώσει λύση.

Να τονίσουμε εδώ ότι η Εθνική ομάδα των ανδρών και μόνο αυτή έχει βρει «καταφύγιο» τα τελευταία χρόνια στον Άγιο Κοσμά με υποτυπώδεις εγκαταστάσεις που κι αυτές από δω και πέρα δε θα υφίστανται αφού το Αθλητικό Κέντρο παραδίδεται μαζί με όλο το ελληνικό στους αγοραστές του.

Πριν από περίπου δέκα μήνες τον περασμένο Οκτώβριο η ΕΠΟ σε μια διερευνητική κίνηση συζήτησε με την οικογένεια Βαρδινογιάννη και συγκεκριμένα τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στον οποίο ανήκει το προπονητικό της Παιανίας την περίπτωση αγοράς του για να στεγάσει τις Εθνικές ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει μετακομίσει εδώ και δυο χρόνια στα Σπάτα και ουδεμία σχέση έχει με την Παιανία.

Στις τότε συζητήσεις το ποσό που είχε πέσει στο τραπέζι ήταν περίπου 11 εκ ευρώ . Ένα ποσό που ναι μεν ήταν πολύ πιο χαμηλό από εκείνο που αρχικά ζητούσε ο Γιώργος Βραδινογιάννης αλλά αρκετά υψηλό ακόμη για τις δυνατότητες της ΕΠΟ.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας είχαν γίνει προσπάθειες να υπάρξει βοήθεια και από την UEFA κάτι που εξέταζε σοβαρά η διοίκηση του Πλατινί. Ωστόσο η διαδικασία είχε παγώσει ελλείψει χρημάτων.

Έρχεται τώρα αυτή η επιστολή και ξαναφέρνει το θέμα στην επικαιρότητα. Η Εθνική ζητά επειγόντως ένα προπονητικό κέντρο, ο πρωθυπουργός είναι έτοιμος να βοηθήσει και η Παιανία δεν έχει αντίπαλο στην «εδώ και τώρα» αναγκαιότητα.

Όλα λοιπόν συνηγορούν σε ένα μεγάλο deal που διαφαίνεται στον ορίζοντα και που πριν ένα μήνα ουδείς θα το περίμενε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα