Οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ όταν βγαίνουν απ’ το μαντρί…

Του Χρήστου Μπολώση

Ξέρουμε, βέβαια, ότι οι πολιτικοί είναι «πολιτικοί». Τουτέστιν, άλλα λένε τη μια στιγμή και άλλα την άλλη ή προσαρμόζουν τα λεγόμενά τους στο εκάστοτε περιβάλλον. Είναι, δηλαδή, κάτι σαν χαμαιλέοντες.

Εγώ, όμως, είμαι υποχρεωμένος ως πιστός και φιλότιμος «Αρτέμης Μάτσας» να προειδοποιήσω, όπως έχω κάνει και κατά το παρελθόν, την ηγεσία της Ν.Δ. να προσέχει τα στελέχη της, διότι όταν βγαίνουν έξω από το μαντρί θυμούνται την πολιτική καταγωγή τους και εκτροχιάζονται.

Προ ήμερων κορυφαία στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στόλιζαν δεόντως

τους κομμουνιστές. Δολοφόνους τους ανέβαζαν, προδότες τους κατέβαζαν. Εκεί άκουσα ότι ο ρόλος του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ ήταν προδοτικός (σώωωπα), ότι στόχος του ΕΛΑΣ ήταν η κατάληψη τα εξουσίας και η εξουδετέρωση όλων των εθνικών αντιστασιακών ομάδων (έλα τώρα…) και ότι τον συνταγματάρχη Ψαρρό τον δολοφόνησε ο ΕΛΑΣ, πάνω που είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι τον δολοφόνησε η χούντα ή ότι αυτοκτόνησε…

Μάλιστα, όταν κάποιος αναφέρθηκε στον παρανόμως κρατούμενο από τον καλλιτέχνη Ράμα (το ταλέντο του οποίου θαυμάζει ο πρωθυπουργός μας), συμπατριώτη μας Φρέντυ Μπελέρη, οι πρωτοκλασάτοι χειροκρότησαν.

Δεν θα ήταν πιο αποτελεσματικό να κάνανε καμιά ερώτηση να μάθουμε κι εμείς πού βρίσκεται το θέμα από την πλευρά μας;

The post Οι πρωτοκλασάτοι της ΝΔ όταν βγαίνουν απ’ το μαντρί… appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα