Οι νόμοι δεν ισχύουν στο Αλεξάνδρειο κύριε Κοντονή;

Αλλού ευαίσθητος , αλλού αργοπορημένος. Τραγικά αργοπορημένος. Ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε τα αντανακλαστικά να ζητήσει αμέσως την οριστική διακοπή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ όταν μπήκαν οπαδοί της Ένωσης μέσα και καλά έκανε, θυμήθηκε όμως περίπου 24 ώρες μετά να ...ζητήσει ενημέρωση και μόνο για τα επεισόδια του αγώνα μπάσκετ Άρη-ΑΕΚ

που διακόπηκε στο Αλεξάνδρειο για μισή ώρα όταν οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν μέσα και απείλησαν γραμματεία και παίκτες .

Μια διακοπή που κόστισε τελικά στην ΑΕΚ τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά των πλει οφ αφού μέχρι το σημείο εκείνο κέρδιζε και στη συνέχεια έχασε τα αυγά και τα πασχάλια, με τους παίκτες της να δηλώνουν τρομοκρατημένοι και τον ρυθμό της βέβαια να έχει πάει περίπατο στο διάστημα της διακοπής.

Προφανώς αυτά ήταν επεισόδια σε άλλη χώρα και δεν έπρεπε ο αγώνας να διακοπεί εντελώς. Ο κύριος Κοντονής εκείνη την ώρα που ήταν και γιατί δεν πήρε θέση;

Το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια τα επεισόδια και τους προπηλακισμούς από τους οπαδούς και όχι μόνο του Άρη και αποτέλεσε ένα από τα στοιχεία που υποχρέωσαν τον υφυπουργό Αθλητισμού να ζητήσει έστω και ετεροχρονισμένα να εξεταστούν οι συνθήκες του αγώνα.

Αν δεν τιμωρηθεί ο Άρης σε αυτό το παιχνίδι τότε πολύ απλά το νέο αθλητικό νομοσχέδιο για τη βία είναι μια τρύπα στο νερό. Όλοι θα κάνουν επεισόδια , θα επηρεάζουν το αποτέλεσμα του αγώνα όπως καταφανέστατα έγινε στο Αλεξάνδρειο και στη συνέχεια θα περιμένουν να ακούσουν τις τυπικές παρατηρήσεις του εκάστοτε υφυπουργού.

Κύριε Κοντονή , αυτό επιδιώκατε ;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα