Οι Γενίτσαροι του Τσίπρα

Χωρίς αμφιβολία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ συνιστούν την πιο προδοτική κλίκα που σε "εντεταλμένη υπηρεσία" και έχοντας υπνωτίσει τον λαό, μετατρέποντάς τον σε χειροκροτητή των πιο σκληρών τους μέτρων, συμπεριφέρονται με πολιτικούς όρους σαν τον “ιστορικό γενίτσαρο”.

Γιατί Γενίτσαροι;

Γιατί όπως και στην Τουρκοκρατία, έτσι και στη "μνημονιοκρατία" οι Γενίτσαροι είναι αυτοί που αλλάζουν πίστη και κάνουν τα πάντα για να δείξουν πόσο αφοσιωμένοι είναι στα νέα

τους αφεντικά. Είναι αυτοί που αποτελούν τους πιο αδίστακτους στρατιώτες της αυλής του Σουλτάνου, αποδίδοντάς του καθημερινά διαπιστευτήρια, ακόμη και με την "παράδοση" των πάλαι ποτέ πιστών τους συντρόφων.

Γιατί με την πολιτική των ανοικτών συνόρων και την αποδυνάμωση των σωμάτων ασφαλείας, παίζουν με τη φωτιά της εθνικής ασφάλειας, της δημόσιας υγείας και του κοινωνικού αφελληνισμού των ακριτικών περιοχών της χώρας.

Γιατί κορόιδεψαν έναν ολόκληρο λαό πως θα σκίσουν τα δεσμά του Μνημονίου και τελικά τον αλυσόδεσαν στα πιο σκληρά και βάρβαρα μέτρα που έχουν ποτέ υλοποιηθεί σε ευρωπαϊκή χώρα.

Γιατί έχουν ως δόγμα "πάση θυσία εξουσία". Καρεκλάκηδες και ρουσφετολόγοι, δεν φεύγουν μέχρι να ολοκληρώσουν τη μπίζνα τους με τους ντόπιους και τους ξένους συμπαίκτες τους. Ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει πλήρης διάλυση της πατρίδας.

Γιατί το βίαιο έγκλημά τους εις βάρος του Δημοσίου, θα αποτυπωθεί αργότερα. Φόρτωσαν με 90 δις ευρώ την ελληνική οικογένεια, υποθηκεύοντας για τα καλά το μέλλον της και την προσπάθεια ανοικοδόμησης μιας νέας Ελλάδας.

Και επικεφαλής ο Αλέξης Τσίπρας, που όπως κάθε “γενίτσαρος” συμπεριφέρεται δόλια και δειλά.

Για να μην αντιμετωπίσει τον Λαφαζάνη διέλυσε την κυβέρνηση.

Για να μην αντιμετωπίσει την Κωνσταντοπούλου διέλυσε τη Βουλή.

Για να μην αντιμετωπίσει τους δανειστές διέλυσε τη διαπραγμάτευση.

Για να μην αντιμετωπίσει τον Βαρουφάκη διέλυσε την οικονομία.

Για να μην αντιμετωπίσει το συνέδριο διέλυσε το κόμμα του.

Για να μην αντιμετωπίσει το κόμμα του διέλυσε τη χώρα μας.

Αλήθεια, μπορείς να τον ξαναεμπιστευτείς;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα