Οι φιέστες έγιναν εφιάλτης

Μαυρογιαλούροι που έφτιαχναν γέφυρες και δρόμους υπήρχαν πάντοτε στην ελληνική κοινωνία, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και από αυτή την κυβέρνηση. Άλλωστε, με το που βλέπει κανείς τον παλαιοπασόκο και νυν «υπασπιστή» του Τσίπρα και του Παππά, τον Χρήστο Σπίρτζη, καταλαβαίνει κανείς για τι είδους πολιτικούς μιλάμε.

Έτσι, λοιπόν, οι φιέστες και οι κορδέλες στους δρόμους που εγκαινίασαν έχουν μετατραπεί σε φιάσκο για την κυβέρνηση καθώς τη βρίζει όλη η Ελλάδα.

Μετά από την απίστευτη ταλαιπωρία στην Ιόνια οδό αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση έδωσε εντολή στις κοινοπραξίες να παραδώσουν σε κυκλοφορία τους δρόμους κακήν κακώς προκειμένου να κάνουν τα εγκαίνια τη Μεγάλη Εβδομάδα και να πάει ο κόσμος στα χωριά του φωνάζοντας «Αλέξη Ωσαννά, που έφτιαξες τους δρόμους». Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι φιέστες έγιναν εφιάλτης. Αποδείχθηκε ότι η κυβέρνηση μεθόδευσε την παράδοση των ανέτοιμων δρόμων αλλά της γύρισε μπούμερανγκ όλη αυτή η υπόθεση. Το επιβεβαίωσε και η εταιρεία Ιόνια Οδός με ανακοίνωσή της στην οποία αναφέρει ότι μετά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, οι δρόμοι θα κλείσουν σε πολλά σημεία προκειμένου να ολοκληρωθούν εργασίες.

Δεν ήταν έτοιμοι δηλαδή και θα κλείσουν για να τους φτιάξουν κανονικά.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι έως τα τέλη Μαΐου αναμένεται να έχουν δοθεί στην κυκλοφορία περίπου 10 χιλιόμετρα αυτοκινητόδρομου που θα συνδέουν τη σήραγγα της Κλόκοβας με τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Είναι το κομμάτι που δεν ήταν έτοιμο και προκάλεσε το χάος τη Δευτέρα.

Κόμβοι και διασταυρώσεις που δεν είχαν ολοκληρωθεί κατά μήκος του οδικού άξονα Κορίνθου - Πατρών και Αντιρρίου - Ιωαννίνων προκάλεσαν απίστευτες καθυστερήσεις σε χιλιάδες εκδρομείς τις ημέρες του Πάσχα.

Ούτε την καθημερινότητα δεν μπορούν να διαχειριστούν στην κυβέρνηση, αλλά σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους. Σιγά μην ασχοληθεί ο Σπίρτζης, ο κουμπάρος του γνωστού εργολάβου, με την ταλαιπωρία των πολιτών. Του αρκεί που έμεινε στην... ιστορία από τις φωτογραφίες με τον Τσίπρα να κόβουν την κορδέλα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα