Ο Τσίπρας ασπάζεται την…Δεξιά του Κυρίου

Τις ευλογίες της Εκκλησίας για την κατάληψη της εξουσίας, επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό ο Αλέξης Τσίπρας προχωρά σε κινήσεις προσέγγισης παπάδων, μητροπολιτών και μοναχών.

Μια τέτοια κίνηση ήταν και η συνάντηση που είχε χθες με αντιπροσωπεία της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους με την οποία και συζήτησε θέματα που ενδιαφέρουν την Αθωνική μοναστηριακή Πολιτεία.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής

αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης υπογραμμίστηκε «η αναγνώριση της ιδιαίτερης θρησκευτικής, ιστορικής και πολιτισμικής σημασίας του Αγίου Όρους, η οποία διαμορφώθηκε από αιώνες και διατηρείται μέχρι σήμερα, ο αυτονόητος σεβασμός του Καταστατικού Χάρτη λειτουργίας του, στo πλαίσιο της συνταγματικής νομιμότητας από μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και η στήριξη κάθε προσπάθειας ανάδειξης της υπερχιλιόχρονης προσφοράς του Αγίου Όρους».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι της Ιεράς Κοινότητας απηύθυναν πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να επισκεφθεί την Αθωνική Πολιτεία.

Και το ερώτημα είναι ένα: Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο πολιτικός αμοραλισμός του κ. Τσίπρα; Πώς είναι δυνατόν να αλλάζει προσωπεία ανάλογα με την περίπτωση; Άθεος στο σπίτι του και στις επισκέψεις του στη Βενεζουέλα, «προσκυνητής» και καλός χριστιανός για τα ψηφαλάκια.

Άραγε του λείπουν οι ψήφοι των πολιτών που είναι κοντά στην Εκκλησία και σπεύδει να φιλήσει τη… Δεξιά του Κυρίου; Πόση υποκρισία θα κρύβουν μέχρι να καταλάβουν την εξουσία;

Keywords
Τυχαία Θέματα