Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. και το 500αράκι

Τον πλούσιο Έλληνα που κάνει οικονομίες και οδηγάει φτηνό αυτοκίνητο εντόπισε η γερμανική Bild στο πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ προτιμά να κυκλοφορεί με ένα Fiat 500αράκι αξίας μόλις 12.000 ευρώ σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του που φτάνουν καθημερινά στο προπονητικό κέντρο με Porsche, Aston Martin, Audi R8

και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητα η αξία των οποίων υπολογίζεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Το γερμανικό άρθρο αναφέρει για τον διεθνή ποδοσφαιριστή ότι «είναι επιτέλους ένα Έλληνας που κάνει οικονομία». Μάλιστα αναφέρει ότι μπορεί να κερδίζει 2,5 εκ ευρώ τη σεζόν αλλά αποτελεί την εξαίρεση ανάμεσα στους συμπαίκτες του που ξοδεύουν πολλά χρήματα για τα αμάξια που κυκλοφορούν.

Ο ίδιος ο Καλαματιανός ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι το 500αράκι του είναι εξαιρετικό για μέσα στην πόλη «Το είχα αγοράσει πριν από έξι χρόνια όταν αγωνιζόμουν στη Γένοβα. Αρχικά το κυκλοφορούσε ένας φίλος μου αλλά τώρα με βολεύει για τις μετακινήσεις μου. Είναι διασκεδαστικό».

Πάντως ο Sokratis αποφεύγει να παρκάρει δίπλα στο αυτοκίνητο του νέου του συμπαίκτη του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος οδηγεί μια…. Lamborghini Gallardo.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα