Ο Σαμαράς θα κάνει συγκυβέρνηση κι εγώ παντρεύομαι την Scarlett Johansson

“Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης“,  μεταδίδουν τα ηλεκτρονικά μέσα του αμετανόητου συγκροτήματος Λαμπρακη – Ψυχάρη.

Γιατί είναι ραγδαίες; Επειδή …. “ο βουλευτής Σωτήρης Χατζηγάκης έστειλε επιστολή στον γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας”

Για να λένε σωστά τις ειδήσεις

η καλύτερη διατύπωση είναι η εξής: Ο Μητσοτάκης έβαλε τον Χατζηγάκη να στείλει επιστολή  στον Σαμαρά και με την κίνηση συμφωνούν οι εξής κρατικοδίαιτοι

Όπως άλλωστε επισημαίνουμε και αλλού από το πρωί έχουμε …πήξει στα σενάρια. Η ΝΔ θα κάνει το ένα, θα συμφωνήσει στο άλλο,  ο Σαμαράς θα κάνει συγκυβέρνηση με Βενιζέλο κλπ

Ναι και η γιαγιά μου να είχε καρούλια θα την κάναμε πατίνι

Αντεξε ο Σαμαράς δυο χρόνια τις πιο λυσσαλέες επιθέσεις  και πιέσεις και θα πάει να κανει συγκυβέρνηση με τους ….τεθνεώντες

Ασφαλώς και δεν υπάρχει ιδιαίτερο  πρόβλημα με τις διαφαινόμενες παραιτήσεις Υπουργών. Από τον Αύγουστο του 2010 είχαμε προβλέψει το ζήτημα που θα ανέκυπτε στη Κυβέρνηση:

http://www.antinews.gr/2010/08/08/56892/ και είχαμε προτείνει μεταξύ άλλων:

«Γιώργο, πάρε όλα τα Υπουργεία πάνω σου. Αφού δεν σε ενδιαφέρει κιόλας η δεύτερη θητεία, κάνε με την άνεση σου το κομμάτι σου: Πρωθυπουργός και υπουργός πασών των χαρτοφυλακίων.

Αν νομίζετε, ότι κάτι τέτοιο  είναι πρωτόγνωρο και πρωτάκουστο, πλανάσθαι πλάνην οικτράν. Τον Απρίλιο του ΄44 κανείς δεν ήθελε να συμμετάσχει στην Κυβέρνηση Γεωργίου Παπανδρέου στη Μέση Ανατολή. Και έτσι αυτός ανέλαβε τα Υπουργεία Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Οικονομικών, Στρατιωτικών, Ναυτικών και Αεροπορίας.»

 

Και ασφαλώς επειδή πολλοί θα πουν ότι δικαιώθηκαν ανατρέξτε και στο μήνα Νοέμβριο του Καζαμία 2011 http://www.antinews.gr/2011/01/01/77800/

«Στις εκλογές ο Σαμαράς λαμβάνει 400.000 ψήφους παραπάνω από το ΚΚΕ της Λιάνας που γίνεται αξιωματική αντιπολίτευση.  Το ΠΑΣΟΚ με 3,1 μπαίνει οριακά στη Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λάβει 10% και ο Καρατζαφέρης 1,3 %. Χιλιάδες πολίτες, χαλκοπράσινοι από την πείνα και τις κακουχίες κατεβαίνουν με κεριά στο Ζάππειο για να υποδεχτούν  τον Πρωθυπουργό.»

 

Ασφαλώς είχε γίνει υπερεκτίμηση στο ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. Ο ακήρυχτος πόλεμος στην Ιπποκράτους μαίνεται και το ζήτημα είναι  το ποιος ή ποιοι θα πάρουν το κόμμα μετά τις εκλογές.

 

Δεν το κρύβουμε ότι πολλές φορές αναρωτηθήκαμε αν είμαστε υπερβολικοί στη δριμεία  κριτική μας προς την Κυβέρνηση.  Τελικά αποδεικνύεται πως και «λίγα είπαμε».

Κατα τα άλλα, παιδική χαρά έγινε η χώρα. Ας κρατήσουμε ότι έχει απομείνει από  τη συλλογική αξιοπρέπεια μας.

MO

Keywords
Τυχαία Θέματα