Ο Σαμαράς, ο Τασούλας και το … ψυγείο

Παρά τα όσα λέγονται για την ενημέρωση που είχε η Συγγρού για τους 21 βουλευτές της ΝΔ που αποχώρησαν επί δανειακής και Παπαδήμου οι σχέσεις μεταξύ Αντώνη Σαμαρά και του τότε γραμματέα της ΚΟ και μέλους του πρωινού καφέ, Κώστα Τασούλα , είναι εξαιρετικές όπως διαβάζουμε .

«Απόδειξη» η ατάκα που είπε χθες ο Πρωθυπουργός στον απερχόμενο γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας: “Κώστα σε ευχαριστώ για όλα. Για όλα”

Σαν ατάκα μετά από

απόλυση ακούγεται σε εμάς, αλλά τι σημασία έχει; Αν ο Τασούλας «ανέβηκε», ύστερα από αυτήν, είναι αναφαίρετο δικαίωμα του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πάντως ότι όσους πριν τον Τασούλα ευχαρίστησε δημόσια ο Σαμαράς βρίσκονται στην κατάψυξη και διατηρούνται ολόφρεσκοι για μελλοντική χρήση από τις επερχόμενες γενεές …

Άλλωστε μπορεί το κόμμα Καμμένου να δημιουργήθηκε επί ημερών του, αλλά αυτό σε τίποτα δεν μειώνει την τιτάνια προσπάθεια που κατεβλήθη από τον πρώην.

Μπορεί δηλαδή να μην κατάφερε να ελέγξει τους αντάρτες όμως «ο Σαμαράς με τον Τασούλα αντάλλαξαν  θερμή χειραψία την ώρα που πήγαινε να πάρει θέση στο βήμα».

Το επιχείρημα ότι ο Τασούλας δεν είχε ενημερώσει για τους αντάρτες στο Μνημόνιο 2 είναι ασφαλώς έωλο.

Εμφανίστηκε κανείς με Μάουζερ, μούσια  και χιαστί φυσεκλίκια στη Βουλή και δεν ενημέρωσε ο Τασούλας; Που να τους πάρει χαμπάρι ο άνθρωπος.

Όλοι στην πένα, κολεγιόπαιδες, με τους καλούς τους τρόπους.

Άσε που το είχε ψυλλιαστεί ο δαιμόνιος Γραμματέας, καθώς δέκα ημέρες πριν από το Μνημόνιο οι ίδιοι  βουλευτές είχαν καταψηφίσει το άνοιγμα του επαγγέλματος των δικηγόρων στην Ολομέλεια.

Το γεγονός ότι όπως λένε οι κακές γλώσσες το Νοέμβριο του 2009 ο κ. Τασούλας ήταν με τη Ντόρα μας παραξενεύει λίγο, καθώς οι επιλεγόμενοι και «Ντορικοί» έχουν όλοι ανεξαιρέτως κατακόρυφα  ανεβασμένες μετοχές σήμερα σε ΝΔ και κυβέρνησης.

Σε τέτοιο βαθμό, που ούτε στα ελάχιστα «βρυκολακιασμένα» όνειρα τους δεν φαντάζονταν…

Μιλάμε ότι είναι όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, «αξιοποιήσιμοι».

Τελικά η Ντόρα είχε στο στρατόπεδο της «θησαυρούς»…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα