Ο Σαμαράς και η ΝΔ οργώνουν την Ελλάδα

Αγρίνιο

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς θα βρίσκεται μέχρι την τελευταία μέρα θα βρίσκεται στο δρόμο και κοντά στους πολίτες. Το Σαββατοκύριακο επισκέφθηκε μέσα σε δύο μέρες την Κορινθία, την Αχαΐα, την Ηλεία και την Αιτωλοακαρνανία προτάσσοντας την ανάγκη οι πολίτες να επιλέξουν το δρόμο της ευθύνης.

Στις επαφές που είχε με παραγωγικούς φορείς σε όλες τις μεγάλες πόλεις, ο πρόεδρος της Ν.Δ. προέταξε την ανάγκη να μπουν άμεσα γερές βάσεις

για την ανάπτυξη.

Μιλώντας στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Κορίνθου, επισήμανε ότι «η έξοδος από την κρίση σημαίνει νέες θέσεις εργασίας με ανάπτυξη, όχι άλλοι φόροι, όχι άλλες μειώσεις μισθών. Και σημαίνει στηρίγματα, μέσα από τα οποία μπορούμε να πετύχουμε επενδύσεις για τον τόπο και σταθερότητα για την Ελλάδα, όπως είναι το ευρώ και όπως είναι οι συμμαχίες μας. Οχι σε εκείνους που τυχοδιωκτικά θέλουν να χάσει η Ελλάδα τα στηρίγματά της. Οχι σε εκείνους οι οποίοι ψάχνουν για τριτοκοσμικές λύσεις, σε μια στιγμή που τα πάντα διαλύονται. Σε μια στιγμή που η ίδια η Ευρώπη λογαριάζει το κάθε ευρώ. Αυτή την ώρα χρειάζονται σταθερότητα, αποφασιστικότητα, σύνεση και πατριωτισμός».

Αγρίνιο

Ψηλά στην ατζέντα του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται και το θέμα της καταπολέμησης της εγκληματικότητας. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έγινε αποδέκτης του κλίματος τρομοκρατίας που επικρατεί πλέον στους πολίτες και έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «η εισβολή των παρανόμων θα σταματήσει.

Η Δημοκρατία χρωστάει στον πολίτη προστασία και ασφάλεια. Και αυτό το χρέος της Πολιτείας απέναντι στον πολίτη να ξέρετε ότι θα είναι το πρώτο που θα ξεχρεώσουμε», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

Στη Ν.Δ. είναι καθ’ όλα έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη της τελευταίας εβδομάδας και ήδη προετοιμάζονται για τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί, όπως όλα δείχνουν, στο Σύνταγμα την Πέμπτη. Ήδη στο κέντρο της Αθήνας στήθηκε και πάλι το προεκλογικό περίπτερο της Ν.Δ., ενώ όλα τα στελέχη του κόμματος πραγματοποιούν περιοδείες σε όλη τη χώρα.

Κόρινθος

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ – ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ 

Α/ΑΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΩΡΑΚΛΙΜΑΚΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ1ΔΕΥΤΕΡΑ                    11 ΙΟΥΝΙΟΥ11.00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ 3ου ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ2ΔΕΥΤΕΡΑ                    11 ΙΟΥΝΙΟΥ19.00ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΔΗΜ.Τ.Ο.  ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ3ΔΕΥΤΕΡΑ                    11 ΙΟΥΝΙΟΥ19.00ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ”ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ης ΙΟΥΝΙΟΥ” ΣΤΟ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ4ΔΕΥΤΕΡΑ                    11 ΙΟΥΝΙΟΥ10.00 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ5ΔΕΥΤΕΡΑ                    11 ΙΟΥΝΙΟΥ19.00ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΜΤΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ-ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ- ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ-  ΓΕΛΑΔΑΚΗ)6ΔΕΥΤΕΡΑ                    11 ΙΟΥΝΙΟΥ10.30ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ 3ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΛΑΧΑΚΟΣ-ΤΣΕΓΚΑΣ)7ΔΕΥΤΕΡΑ                    11 ΙΟΥΝΙΟΥ10.30 ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ 4ο ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ-Ρ
Keywords
Τυχαία Θέματα