Ο Πλεύρης απολύει τους ανεμβολίαστους γιατρούς και νοσηλευτές επειδή… νόμος είναι ο νόμος των φαρμακευτικών εταιριών

21:56 4/3/2022 - Πηγή: Antinews

Στο «απόσπασμα» ετοιμάζεται να στείλει η κυβέρνηση Μητσοτάκη τις θέσεις απασχόλησης έως και 7.000 υγειονομικών οι οποίοι, λόγω του φόβου των ενδεχόμενων σπάνιων, πλην όμως υπαρκτών παρενεργειών, αρνήθηκαν να κάνουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και εδώ και περίπου 5 μήνες έχουν μπει σε αναστολή καθηκόντων, χωρίς να λαμβάνουν μισθό και με πολλούς εξ αυτών ήδη να αντιμετωπίζουν σοβαρό βιοποριστικό πρόβλημα. Σε ρόλο σύγχρονου «Γκάουλαϊτερ» είναι ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης (υιός του Κων. Πλεύρη, θεωρητικού της άκρας

δεξιάς και αρνητής του Ολοκαυτώματος των Εβραίων) σύμφωνα με τις δηλώσεις του οποίου, λίγο – πολύ, «νόμος είναι ο νόμος των φαρμακευτικών εταιριών».

Ο κ. Πλεύρης, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ του antinews (βλ. «Ο Θ.Πλεύρης θα συνεχίσει να τιμωρεί τους ανεμβολίαστους επειδή… έτσι του αρέσει» και «Μητσοτάκης-Πλεύρης αποφασίζουν και διατάσσουν την απόλυση των ανεμβολίαστων υγειονομικών») ξεκαθάρισε ότι οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα απολυθούν και οι θέσεις τις οποίες θα αφήσουν κενές θα προκηρυχθούν για να καλυφθούν (προφανώς από «παιδιά» αρεστά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον). Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε, μάλιστα, ότι «όποιος αρνείται την επιστήμη του, δεν μπορεί να παρέχει τις υπηρεσίες του στο ΕΣΥ».

«Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί», ανέφερε ο ιός του Κων. Πλεύρη, «ούτε θα επιστρέψουν στην εργασία, ούτε θα πάρουν αναλογικά χρήματα, ούτε θα τους αναγνωριστεί συντάξιμος χρόνος. Κάποιος ο οποίος αρνείται την επιστήμη, το lege artis, τους κανόνες της επιστήμης δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υγείας στο Δημόσιο. Αρνούμενος την επιστήμη του δεν θα εκβιάζει την Πολιτεία».

Φυσικά, οι υγειονομικοί που δεν έκαναν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού ούτε εκβιάζουν, ούτε αρνούνται την επιστήμη. Έχουν κάνει όλα τα εμβόλια που υπάρχουν, πλην αυτών των νέων σκευασμάτων κατά του COVID 19, αποτελούν οι ίδιοι μέρος της επιστήμης και εδώ και μήνες εκφράζουν αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά τους καθώς και φόβους για τις σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειές τους, τις οποίες τις έχουν δεχθεί και οι διεθνείς φορείς, όπως ο FDA και ο EMA (ο αμερικάνικος Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκου).

Άρα, η τοποθέτηση του κ. Πλεύρη (περί «αρνητών της επιστήμης») δεν τεκμαίρεται από πουθενά. Ο υπουργός Υγείας και το Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν να πιστεύουν ακράδαντα ότι «νόμος είναι ο νόμος των φαρμακευτικών εταιριών», προχωρώντας στην εφαρμογή πολιτικών που παραπέμπουν σε άγρια ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Εκδικητική εμμονή

Με την εκδικητική εμμονή τους, τόσο κατά των υγειονομικών, όσο και κατά του συνόλου των πολιτών που λόγω φόβου δεν έκαναν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης επιχειρούν να πετύχουν 2 στόχους:

1) Να συγκαλύψουν την εγκληματική απόφασή τους, πέρυσι τον Οκτώβριο, να εφαρμόσουν το «σχέδιο ελευθερίας» για τους εμβολιασμένους, δημιουργώντας φοβερές εστίες μετάδοσης του ιού (σε κέντρα εστίασης, γήπεδα, κ.λπ.) αφού οι μελέτες ήδη είχαν δείξει ότι και όσοι είχαν κάνει εμβόλια μετέδιδαν αλλά και νοσούσαν (σε μικρότερο, ενδεχομένως, ποσοστό από τους ανεμβολίαστους) και τετραπλασιάζοντας τον μέσο όρο των μηνιαίων θανάτων (βλ. «’’Τσουνάμι’’ θανάτων μέσα σε 4,5 μήνες μετά το ‘’σχέδιο ελευθερίας’’ Μητσοτάκη – Πλεύρη» και

2) Να «πετάξουν» στον δρόμο χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές οι οποίοι επί χρόνια στήριξαν το δημόσιο σύστημα Υγείας, αφενός για να επιδείξουν την τιμωρητική διάθεση της κυβέρνησης κατά όλων όσοι δεν εναρμονίζονται χωρίς δεύτερη κουβέντα ακόμη και με τις πιο παράλογες αποφάσεις της, αφετέρου για να ανοίξει ο δρόμος για την τοποθέτηση στο Δημόσιο, ενόψει και των εθνικών εκλογών (είτε αυτές γίνουν φέτος, είτε το 2023), σε «μητσοτακικά παιδιά».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα