Ο Παπανδρέου καθυστερεί όσο μπορεί …να γίνει ιστορία!

Ο Καστανίδης δήλωσε πριν από λίγο ότι για να παραιτηθεί ο Παπανδρέου πρέπει να παραιτηθεί και ο Σαμαράς από τη ΝΔ !!!. «Είναι σαν να λέμε εμείς ότι για να συνεννοηθούμε με τη ΝΔ πρέπει να παραιτηθεί ο κ. Σαμαράς».

Αρνούμενοι να αποδεχθούν ότι τελειώσαν και ως κυβέρνηση και ως κόμμα (προσεχώς) προσπαθούν να διαπραγματευθούν την τελευταία στιγμή μέσω  καναλιών και παπαγαλακίων. Ζητάνε έτσι τον αντιπρόεδρο της νέας

κυβέρνησης, τον υπουργό οικονομικών και τρέχα γύρευε.

Ο Σαμαράς και η ΝΔ δεν έχουν μπει ακόμα σε καμία συζήτηση για τα πρόσωπα της νέας κυβέρνησης. Περιμένουν σταθεροί. Μην ακούτε λοιπόν ανοησίες.

Στο μεταξύ, προσέρχονται σταδιακά στη Βουλή οι υπουργοί της κυβέρνησης, εν όψει της κρίσιμης για τις πολιτικές εξελίξεις συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου. Ο Παπανδρέου θα το τραβήξει πολύ γιατί μετά θα είναι πλέον ιστορία

Μόλις υπάρξει συμφωνία, πρωθυπουργός δεν θα είναι ο κ. Παπανδρέου, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, τις οποίες επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

O βασικός στόχος, η διάρκεια και ο Πρωθυπουργός μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας πρέπει να συμφωνηθούν, πριν την παραίτηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου, δήλωσε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης (μήπως θέλει να είναι κι αυτός υπουργός; χα χα χαααα)

Ο υπουργός Υγείας, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή, δήλωσε ότι είχε το Σάββατο τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και σήμερα, Κυριακή, συνάντηση μαζί του. Ο κ. Λοβέρδος δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο των συνομιλιών, είπε όμως ότι την ώρα της συνάντησης πήρε τηλέφωνο ο πρωθυπουργός και τον ενημέρωσε «για κάποια πράγματα που έπρεπε να ξέρω».

Ασφαλώς θα του είπε ότι τον Βενιζέλο τουλάχιστον τον άδειασε

Προσερχόμενος στο κτίριο της Βουλής, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσής δήλωσε ότι η πρόταση του πρωθυπουργού είναι «καθαρή», προσθέτοντας ότι ο ίδιος περίμενε από τον κ. Σαμαρά «ισχυρότερα αντανακλαστικά υπευθυνότητας».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου συνέστησε «ψυχραιμία και υπευθυνότητα».

Δυστυχώς δεν πρόλαβε να αρχίσει τις μαζικές καλλιέργειες εκείνου που ξέρετε για να χαλαρώσει το Πανελλήνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα