Ο Παναγούλης του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται συνομιλίες με την Χρυσή Αυγή

17:15 4/4/2014 - Πηγή: Antinews

Μείζον θέμα δημιουργείται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Παναγούλη ο οποίος παραδέχθηκε ότι συνομιλεί με την Χρυσή Αυγή.

«Μιλάω με όλους τους βουλευτές και με τους 298 της Βουλής, εκτός του Μάκη Βορίδη», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα, ο κ. Παναγούλης μετά τον ισχυρισμό του βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Κασιδιάρη ότι του πρότεινε να είναι μάρτυρας στη δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του.

Ο κ. Παναγούλης αρνήθηκε ότι ο Κασιδιάρης του πρότεινε να είναι μάρτυρας, αλλά πρόσθεσε: «Ποτέ δεν μου ζήτησε να είμαι μάρτυρας. Κι αν μου το ζητούσε, αν πίστευα ότι θα μπορούσα να πάω, θα πήγαινα, δεν δέχομαι ποτέ κομματικές πιέσεις !!!».

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας χαρακτήρισε «εγκληματικό» και «αδιανόητο» συνομιλεί κανείς με φασίστες κλπ. Προφανώς αυτό αφορά μόνο τη ΝΔ και όχι τους δικούς του.

Νωρίτερα, όπως έχουμε γράψει ήδη, ο Ηλίας Κασιδιάρης υποστήριξε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι τα ίδια που έλεγε ο Τ. Μπαλτάκος του τα έχουν πει και άλλοι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, αποφεύγοντας να ξεκαθαρίσει εάν οι συνομιλίες είναι βιντεοσκοπημένες.

«Από την ημέρα που ασκήθηκε αυτή η άθλια δίωξη εις βάρος μας μίλησα με όλους τους πολιτικούς αντιπάλους που έχουν πάρει θέση υπέρ της αλήθειας. Ο κ. Μπαλτάκος είναι ένας από αυτούς. Και ο κ. Βούτσης είναι ένας από αυτούς κι έχω μιλήσει και με τον κ. Παναγούλη από τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε, τονίζοντας πως έχει ζητήσει από τον Στ.Παναγούλη να προσέλθει στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης, αλλά ο κ. Παναγούλης είπε ότι δέχεται κομματικές πιέσεις και αρνήθηκε

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, εξάλλου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, ισχυρίστηκε ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα