Ο κόκκινος φασισμός είναι καλύτερος από τον μαύρο φασισμό;

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Κουμουτσάκος δέρνεται ανηλεώς από κάποια φασιστάκια της άκρας δεξιάς (που όμως, δεν κρύβονται σε κουκούλες και κράνη) μπροστά από τη Βουλή. Όλοι καταδικάζουν το γεγονός, ο δε ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση με έκρηξη επαναστατικής, αριστερής οργής επιτίθενται στη Χρυσή Αυγή

που φέρεται να υποκινούσε τα επεισόδια. Καλά κάνουν και καταδικάζουν την ακροδεξιά βία, καλά κάνουν και πιάνουν τους φασίστες που δέρνουν έναν έλληνα βουλευτή και μάλιστα έναν άνθρωπο που δεν έχει προκαλέσει με τη στάση του.

Πριν από μερικές ημέρες κουκουλοφόροι που αυτοπροσδιορίζονται ως επαναστάτες της άκρας αριστεράς, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, μπουκάρουν στο μετρό και σπάνε στο ξύλο τους ελεγκτές γιατί έκαναν τη δουλειά τους. Δηλαδή να ελέγχουν τους τσαμπατζήδες. Προφανώς αυτά τα... κ...παιδα που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους θεωρούν ότι όλες οι δημόσιες υπηρεσίες είναι μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε.

Λίγη ώρα μετά άλλοι κουκουλοφόροι επιτίθενται σε αστυνομικούς στα Εξάρχεια και τραυματίζουν τον έναν από αυτούς. Ο οποίος πιθανότατα να μην είχε ούτε τα νοσήλια να πληρώσει αφού παίρνει το μήνα όσα σπαταλάνε τα θρασίμια που του επιτέθηκαν μόνο για... μπάφους.

Χθες κάποιοι άλλοι μπαχαλάκηδες, πάλι στο κράτος των Εξαρχείων ξυλοκοπούν έναν βουλευτή, τον Οικονόμου ενώ σήμερα κάνουν γυαλιά – καρφιά τα γραφεία του Τειρεσία. Πριν λίγο καιρό ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Πάνος Σκουρλέτης δέχθηκαν απλά μια φραστική επίθεση χωρίς... να πέσει ούτε ψιλή. Φαίνεται σεβάστηκαν το γεγονός ότι χρόνια τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε το πολιτικό τους προκάλυμμα. Γιατί πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

Μεγάλο μέρος της πολιτικής βίας στην Ελλάδα είναι δημιούργημα της αριστεράς που υπηρετεί ο Τσίπρας, ο Σκουρλέτης, ο Λάμπρου και η παρέα του. Διότι δεν μπορεί να περιμένουμε κάτι λιγότερο στο άβατο των Εξαρχείων. Και ξύλο θα πέφτει, και θα μπαίνει όποιος θέλουν οι κουκουλοφόροι, και επεισόδια θα γίνονται, και θα καίγεται η Αθήνα. Διότι όταν ο ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του λειτουργεί γραφείο ευρέσεως δικηγόρων που θα υπερασπιστούν τα... ανθρώπινα δικαιώματα των μπαχαλάκηδων τι να περιμένει κανείς; Όταν είναι γνωστό στους δικαστικούς κύκλους ότι ομάδα δικηγόρων, γνωστών για τις πολιτικές τους ευαισθησίες υπερασπίζονται τρομοκράτες, κουκουλοφόρους, μολοτοφάκηδες και άλλους κρετίνους των Εξαρχείων, είναι αναμενόμενο να είναι κράτος εν κράτει η περιοχή.

Όταν ο πολιτικός χώρος που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ ανέκαθεν κάλυπτε αυτά που γίνονταν εδώ και χρόνια, είναι τουλάχιστον κωμικό να επισκέπτονται τα γραφεία της ΝΔ στελέχη της Κουμουνδούρου και να εκφράζουν την συμπάθειά τους στον Οικονόμου.

Όταν ο Σκουρλέτης προ ετών στη βίλα Αμαλία χαρακτήριζε τα στειλιάρια... σκουπόξυλα και τα μπουκάλια για μολότοφ που ήταν έτοιμα απλά είδη οικιακής χρήσης, γιατί μας εκπλήσσει το γεγονός ότι στην χώρα αυτή τα Εξάρχεια θεωρούνται ιερός χώρος για τους απανταχού αντιεξουσιαστές;

Προφανώς στην Ελλάδα του σήμερα ο κόκκινος φασισμός είναι καλύτερος από τον μαύρο φασισμό. Προφανώς και τα Εξάρχεια θα είναι πάντα ένα ονειρεμένο μέρος που πάμε, πίνουμε μπόμπες, καπνίζουμε μπάφους, διακινούμε ναρκωτικά, κάνουμε συζητήσεις για το μέλλον του πλανήτη, αναλύουμε την πολιτική κατάσταση κι άμα λάχει ρίχνουμε και καμιά μολότοφ, βάζουμε φωτιά στο κατάστημα κανενός κακόμοιρου μεροκαματιάρη και μετά πάμε στην Κουμουνδούρου ζητώντας δικαστική προστασία.

Αυτή είναι η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ κι ας κάνει τώρα πως κλαίει για τη Δημοκρατία. Όταν με τις ενέργειές του, τις παραλείψεις του, τις ιδεοληψίες του και τις «ύποπτες» διασυνδέσεις του διέλυε κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας και δικαιωμάτων απλά έδειχνε το πραγματικό του πρόσωπο. Αυτό το σημερινό είναι ψεύτικο, σαν τους συγγενείς που κλαίνε πάνω από το πτώμα μόνο και μόνο για την κληρονομιά.

Θα δούμε κι άλλα. Οι κουκουλοφόροι έχουν αποθρασυνθεί. Και τότε δεν θα χρειάζονται λίγα δακρυγόνα για να κλάψουμε τη Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα