Ο γιος του Σκουρλέτη συνελήφθη σε επεισόδια στο Μαρούσι

16:03 8/7/2016 - Πηγή: Antinews

Μπορεί τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν ενταχθεί στο σύστημα και να έχουν γίνει κομμάτια της εγχώριας πολιτικής διαπλοκής στη χώρα, αλλά τα τέκνα τους κρατάνε ψηλά τη σημαία της επανάστασης.

Μπορεί οι υπουργοί και οι λοιποί μεγαλόσχημοι να λένε «πού 'σαι νιότη που 'δειχνες πως θα γινόμουν άλλος», όμως, έχουν άξιους διαδόχους στους «δρόμους της φωτιάς».

Πρώτα ο γιος του Βούτση που απαλλοτρίωνε τράπεζες,

τώρα ο γιος του Σκουρλέτη που περνά την αντιεξουσιαστική του φάση επιτιθέμενος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν κι άλλα άξια τέκνα αλλά δεν είναι της παρούσης. Η ουσία είναι αυτή η περίεργη νοοτροπία που επικρατεί στο χώρο της αριστεράς ότι άμα ρίξεις καμιά μολότοφ, αν κάψεις και κανένα κατάστημα σκόπιμα ή όχι, αν κλέψεις και καμιά τράπεζα που είναι όργανο του καπιταλισμού δεν έγινε και τίποτε.

Είναι η νοοτροπία που υπήρχε όσο ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν του 3% και αγκάλιαζε το κάθε αριστερό και αναρχικό γκρουπούσκουλο. Τώρα που είναι στην εξουσία αποφεύγει τις συνδέσεις αλλά δεν τον αφήνουν τα τέκνα.

Άλλωστε ο Σκουρλέτης δεν ήταν αυτός που έβλεπε τις μολότοφ και τα γκλόμπ στην «απαλλοτριωμένη βίλα» και τα χαρακτήριζε «είδη οικιακής χρήσης και μπουκάλια από μπύρα»;

Πώς πληρώνονται όλα από τη ζωή. Εκτός κι αν με κάποιο μαγικό τρόπο τη γλιτώσει το παιδί γιατί... παραστράτησε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα