Ο ΓΑΠ τους «ψαρεύει» και αυτοί κάνουν ότι «τσιμπάνε»…

Βγαίνει κάποιο συμπέρασμα από τις συναντήσεις του ΓΑΠ με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

Από τους συνεργάτες του Γιώργου βγαίνει ότι θα συνεχίσει για να κριθεί από τον λαό.

Από τους κορυφαίους συνομιλητές του (Πάγκαλο, Καστανίδη, Ευθυμίου, Μπεγλίτη, Κακλαμάνη) βγαίνει ότι τα αφήνει όλα ανοιχτά…

Το πρώτο ερώτημα δεν είναι αν θα θέσει θέμα ηγεσίας ο Παπανδρέου ή αν θα ακούσει τον Καστανίδη, τον Καρχιμάκη και τον Παπουτσή

που λέει ότι «είναι ανεύθυνο» να τεθεί θέμα ηγεσίας και κατηγορεί τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι εμφανίζονται ως «wannabeδες».

Το άλλο ερώτημα είναι πότε θα μιλήσει ο ΓΑΠ, διότι ως τώρα «το παίζει καθυστέρηση». Στις συναντήσεις του λέει ότι πρώτα πρέπει να πάρουμε την έκτη δόση, να στηριχθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου και μετά να ψηφιστεί ο προϋπολογισμός. Άρα οι πρωτοβουλίες του ΓΑΠ θα έρθουν μετά τις 15 Δεκεμβρίου!

Ως τότε όλοι θα βρουν χρόνο να ετοιμαστούν. Οι Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης έχουν μαζί τους τον Μόσιαλο και τον Πάγκαλο και ετοιμάζονται να βγουν με κείμενο θέσεων και αρχών.

Ο Βενιζέλος «ξαναγνωρίζεται» με τους δικούς του, ενώ ακόμη έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το ενδεχόμενο να υποστηριχθεί ως «αναγκαστική επιλογή» από τους εκσυγχρονιστές

Ο Χρυσοχοϊδης λέγεται ότι «τα έχει βρει» με Παπουτσή και Καρχιμάκη, αν και υπάρχει διάσταση απόψεων στο πότε θα πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας (ο Παπουτσής συστήνει να περιμένουν πρώτα την στάση του ΓΑΠ, καθώς είναι παραδοσιακός «προεδρικός»). Γι’ αυτό και κάποιος μαθαίνοντας την δήλωση του Χρυσοχοϊδη «δικαιούμαι κάποια στιγμή να θέσω κι εγώ με τη σειρά μου την υποψηφιότητά μου, αν τυχόν τεθούν διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ», σχολίασε ότι «θα του ζητήσει ο Σόιμπλε να υπογράψει για την έκτη δόση…».

Η ουσία είναι ότι πολλοί θα ήθελαν να δουν τον ΓΑΠ να αποχωρεί (το έγραψε την Κυριακή και ο … Ψυχάρης), αλλά ο ΓΑΠ δεν είναι από εκείνους που φεύγει. Οι επιτελείς του λένε ότι «με εντολή λαού ήρθε, ο λαός θα του πει να φύγει».

Keywords
Τυχαία Θέματα