Ο Ερντογάν αντιγράφει τον... Ανδρέα Παπανδρέου

Ποιος το περίμενε. Ο συντηρητικός μουσουλμάνος Ερντογάν να μας βγει τώρα και μεγάλος εραστής. Οι αποκαλύψεις για εξωσυζυγική σχέση με μοντέλο, παρουσιάστρια και πρώην Μις Τουρκία, έχουν προκαλέσει σάλο στη γειτονική χώρα. Μάλιστα, οι φήμες λένε ότι ο πρωθυπουργός έκοψε το Twitter και σκοπεύει να κάνει το ίδιο και με το YouTube προκειμένου να μην προβληθεί ένα «ροζ» βίντεο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και μια πρώην Μις Τουρκία.

Η 41χρονη καλλονή έχει αποφοιτήσει

από το πανεπιστήμιο του Βοσπόρου και το 1991 πήρε μέρος στα τουρκικά καλλιστεία. Ήταν για χρόνια παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων, έχοντας μάλιστα κερδίσει και δύο διεθνή βραβεία για τη δουλειά της, αλλά και αρθρογράφος μιας εκ των μεγαλύτερων εφημερίδων της Τουρκίας, της Millyet, ενώ έχει γράψει βιβλία και έχει πρωταγωνιστήσει σε σίριαλ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το «ροζ» βίντεο υπάρχει και θα έβγαινε στο φως λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, γι’ αυτό και ο Ερντογάν προέβη στις απαγορεύσεις.

Η πανέμορφη Defne Samyeli έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο πλευρό του Ερντογάν ενώ σε δηλώσεις της στο CNN διέψευσε ότι υπάρχει τέτοιο βίντεο και ότι έχει σχέση με τον πρωθυπουργό και έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό.

H ίδια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, πριν αυτό κλείσει, πως όλες αυτές οι φήμες που αφορούν εκείνη και τον πρωθυπουργό είναι αβάσιμες, πως την προσβάλλουν ως γυναίκα, μητέρα και πολίτη και ολοκληρώνει μια σειρά από περίπου 8 tweets τονίζοντας πως θα καταφύγει στη δικαιοσύνη.

Κοίτα να δεις που χρόνια μετά ο Εντογάν θα… αντέγραφε τον Ανδρέα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα