Ο ανομολόγητος έρωτας Συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ για τον … Κουφοντίνα, τον ένοπλο αγώνα και την κυβέρνηση του βουνού!

14:23 9/6/2012 - Πηγή: Antinews

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.

Φαίνεται μάλιστα, ότι ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, διατηρεί προνομιακή σχέση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. Αρχικά, άλλωστε, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας «Αυγή», και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει.
Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει.

Οι πολίτες όμως έχουν καταλάβει.
Το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες.
Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν!»

Το βίντεο με τα όσα λέει ο κ. Ιφικράτης Αμυράς εδώ: http: www.antinews.gr

Η κυβέρνηση του βουνού και το … “Ψήφισμα των Κορυσχάδων” “ευαγγέλιο” του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά το “θερμό επεισόδιο” και την παρεκτροπή του Ηλία Κασιδιάρη η Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας με πάθος για την “ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων” που θα καθορίζει την πολιτική της, τόνισε ότι  ”δεν θα κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε βήμα πίσω από το ψήφισμα των Κορυσχάδων”.

Κανείς φυσικά δεν την ρώτησε τι εννοούσε, είτε γιατί δεν κατάλαβαν τι είπε, είτε γιατί βιαζότανε να τελειώνει η εκπομπή .

Ποιό είναι λοιπόν το περίφημο “Ψήφισμα των Κορυσχάδων“

Ήταν το ψήφισμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΑΜ της 27ης Μαΐου του 1944! Ας δούμε τι έλεγε στο άρθρο 8:

Αρθρο 8. – Ο πρωταρχικός σκοπός και ο γνώμονας για την άσκηση όλων των εξουσιών είναι ο απελευθερωτικός αγώνας του έθνους. – Το Εθνικό Συμβούλιο, η ΠΕΕΑ, οι ένοπλοι και άοπλοι πολίτες υπηρετούν πριν απ’ όλα το σκοπό αυτό.

– Ο Εθνικός Στρατός ΕΛΑΣ, είναι το ένοπλο τμήμα του έθνους, που μάχεται για την απελευθέρωση της πατρίδας και τις ελευθερίες του λαού.

Αυτά, μεταξύ άλλων, γράφει το www.liako.gr, την στιγμή που διάφοροι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτύρονται σε όλους τους τόνους επειδή το Antinews τόλμησε να αναρτήσει το βίντεο του πέραν κάθε σχολίου κ. Αμυρά που προετοιμάζει λεπτομερώς τον “ένοπλο αγώνα” (δείτε το εδώ)

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι οι “ιδέες” του κ. Αμυρά δεν είναι μόνο δικές του. Είναι στο DNA των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά τα άλλα, διαβάστε για το Ψήφισμα των Κορυσχάδων στο site του …αυθεντικού ΣΥΡΙΖΑ: Ίδρυμα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου

Εκεί θα δείτε μεταξύ άλλων ότι υπογράφεται και από τον υπουργό

Keywords
Τυχαία Θέματα