Να μην ζήσουμε στιγμές Παρισιού

Υπάρχουν πολλά και περίεργα πράγματα που συμβαίνουν, τα οποία μάλιστα μοιάζουν ασύνδετα μεταξύ τους αλλά είναι άγνωστο τι κρύβεται πίσω από αυτά.

Για παράδειγμα η περίπτωση Πανούση και οι καταγγελίες που έχει κάνει για απειλές εναντίον του από εγχώριους τρομοκράτες, άλλους έγκλειστους και άλλους όχι. Επίσης, οι αποκαλύψεις για στενές επαφές του Λάμπρου, στενού συνεργάτη του «προοδευτικού» υπουργού Δικαιοσύνης με τους «Πυρήνες της Φωτιάς» με τους οποίους κανόνιζε τα νομοθετήματα που πρέπει να περάσουν για να έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση οι τρομοκράτες.

Κι έρχεται καπάκι το τρομοκρατικό

χτύπημα στη Γαλλία και η τρομοϋστερία σε όλη την Ευρώπη ενώ Τζιχαντιστές περνάνε φόρα – παρτίδα από την Ελλάδα και ετοιμάζονται να αιματοκυλήσουν τις χώρες.

Και λίγο μετά η αποκάλυψη ότι κάτι παίζεται με τον Ρωμανό και την αποφυλάκισή του ώστε να γίνει καλός… φοιτητής. Την ώρα βεβαίως που ο ίδιος απειλεί με νέα χτυπήματα, λεηλασίες και «Δεκεμβριανά».

Και μην ξεχνάμε βεβαίως τον εμπρησμό σε βάρος του σπιτιού του Φλαμπουράρη που ο ίδιος θεωρεί τρομοκρατική ενέργεια.

Πολλά γίνονται στο χώρο των μυστικών υπηρεσιών και πολλά θα συμβούν το επόμενο διάστημα. Μάντεις κακών δεν είμαστε, όμως, μήπως κάποιοι ετοιμάζονται και στην Ελλάδα να κάνουν… εντυπωσιακή εμφάνιση με κάποιο χτύπημα;

Ακούγεται επίσης ότι οι αμερικανικές αρχές, η Ουάσιγκτον δηλαδή, είναι εκνευρισμένη από την Αθήνα για τα όσα αποκάλυψε ο Πανούσης. Σου λένε «δε μπορεί να υπάρχουν στελέχη επίσημης κυβέρνησης που να συνομιλούν με τρομοκράτες. Ούτε να υπάρχουν υπουργοί που φτιάχνουν διατάξεις κατά παραγγελία προκειμένου να βγαίνουν από τη φυλακή». Οι Αμερικανοί, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα, μοιάζουν έτοιμοι να κάνουν «εισβολή» στην Αθήνα. Λέγεται ότι η χώρα έχει ήδη γίνει άντρο πρακτόρων από ΗΠΑ, Βρετανία και Ισραήλ που ψάχνουν για Τζιχαντιστές, κι όχι μόνο. Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελαν να μετατραπεί η Ελλάδα σε κέντρο «διακίνησης» εν δυνάμει μακελάρηδων, ούτε να δουν βεβαίως να σκάνε βόμβες και να σκοτώνονται άνθρωποι και εδώ και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Γι’ αυτό έχουν «τραβήξει τα αυτιά» στους δήθεν προοδευτικούς και ευαίσθητους με τα ανθρώπινα δικαιώματα Συριζαίους. Διότι σου λένε, άλλο να βελτιωθούν οι συνθήκες στις φυλακές κι άλλο να μπαινοβγαίνουν όποτε γουστάρουν οργισμένοι πιτσιρικάδες που δεν το έχουν σε τίποτε να μπουκάρουν στις τράπεζες ή να βάλουν φωτιά σε κανένα πολιτικό όπως καλή ώρα στον μπάρμπα – Αλέκο Φλαμπουράρη που είδε το σπίτι του καμένο.

Ενδεχομένως και τα δημοσιεύματα για την ευνοϊκή διάταξη που θα άνοιγε το δρόμο στον Ρωμανό να έβγαινε όποτε ήθελε, να βγήκαν για να «καεί» το σενάριο αυτό. Οι πιέσεις είναι ισχυρές μετά το χτύπημα στο Παρίσι και ειδικά οι Αμερικανοί δεν αστειεύονται.

Υπάρχουν βεβαίως και οι αστάθμητοι παράγοντες που κανείς δεν ξέρει πότε και που θα χτυπήσουν. Για παράδειγμα, τι θα κάνει η κυβέρνηση αν στις 6 Δεκεμβρίου καεί η Αθήνα απ’ άκρη σ’ άκρη; Πώς θα αντιδράσει ο Τσίπρας και η ψευτοπροοδευτική παρέα του; Και βεβαίως, ποιοι θα είναι αυτοί που θα ξεκινήσουν ένα νέο γύρο «Δεκεμβριανών»; Ποιος θα τους βάλει να κάνουν επεισόδια και τι θα επιδιώκουν;

Γνωρίζει η ΕΥΠ τι παίζεται στις τάξεις των οργισμένων τεμπελχανάδων στα Εξάρχεια; Έχει κάνει καμιά προβολή για το τι σκέφτονται να κάνουν ή κοιμάται τον ύπνο του δικαίου; Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Αριστερά δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την τύχη που θα έχει η χώρα σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας ή σοβαρών επεισοδίων. Είναι ικανή να αφήσει τα… παιδάκια να βγάλουν το άχτι τους αντί να παρέμβει.

Στην Ελλάδα δεν λείπει τίποτε άλλο τώρα από μια τέτοια αποσταθεροποιητική ενέργεια. Καλά θα κάνουν λοιπόν όλοι αυτοί που καμώνονται τους προοδευτικούς να κοιτάξουν να μην… σπάσει ούτε μύτη. Να μην κουνηθεί κανένα κω… παιδο που το παίζει μάγκας επειδή έχει την ανοχή του κόσμου. Αλλιώς θα ζήσουμε στιγμές Παρισιού ή θα έχουμε κανένα νεκρό πολιτικό, επιχειρηματία, αθώο πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα