Μιλάμε... για μεγάλη βαρεμάρα!

Είναι το βίντεο της χρονιάς για να μην πούμε πολλών ετών. Είναι και η ατάκα της χρονιάς που επιβεβαιώνει όλα όσα γράφαμε για τον Κ. Καραμανλή και μας έβριζαν τα τρολ των καραμανλικών. Λοιπόν, κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τα 42 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος, όλοι οι πρώην πρόεδροι του κόμματος ήταν εκεί. Ανάμεσά τους, οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και οι πρώην πρόεδροι, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στο βίντεο της ΕΡΤ

που μετέδιδε ζωντανά την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας φαίνονται οι δύο πρώην πρωθυπουργοί. Σε κάποια φάση ο Κώστας Καραμανλής γυρνάει προς το μέρος του Αντώνη Σαμαρά για να του πει κάτι, την πρώτη φορά που ο τηλεοπτικός φακός "συλλαμβάνει" τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να ανοίγει το στόμα του για να πει κάτι.

Ο Κώστας Καραμανλής όπως φαίνεται και στο βίντεο φαίνεται να λέει στον Αντώνη Σαμαρά "έχω βαρεθεί... να βαράω παλαμάκια".

Τι να πει κανείς. Ο κάτοικος Ραφήνας μίλησε μετά από το 2009 για να πει ότι βαρέθηκε να βαράει παλαμάκια; Γιατί δεν καθόταν σπίτι του άραγε; Έτσι κι αλλιώς έχει θέσει εαυτόν εκτός ΝΔ εδώ και χρόνια. Πάντα απών στις δύσκολες μάχες που έδωσε το κόμμα. Όμως, μήπως δεν πρέπει να... βαρεθεί να παραδώσει και την έδρα; Έτσι κι αλλιώς το κοινοβουλευτικό του έργο περιορίζεται μόνο στο να σηκώνει το χέρι και να ψηφίζει. Ποιος ο λόγος να παίρνει τη θέση ενός νέου που θα μπορούσε να προσφέρει;

Αυτά για όλους εκείνους που πιστεύουν ακόμη ότι ο άνθρωπος που βαριέται να χτυπήσει παλαμάκια θα έρθει κάποια στιγμή καβάλα στ' άλογο να σώσει την Ελλάδα. Αμ δεν είναι ο Άγιος Γεώργιος κύριοι. Ούτε το... Εξολοθρευτής. Ο κ. Καραμανλής είναι που βαριόταν όταν ήταν πρωθυπουργός, βαριέται και σήμερα.

Και καλά κάνει βεβαίως που περνά τη ζωή του άνετος κι ωραίος με την οικογένειά του. Όμως, μην ξανακούσουμε τους καραμανλικούς να μιλάνε γιατί θα εκραγούμε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα