Μεταναστευτικό: Σσστ! Ησυχία! Η κυβέρνηση κοιμάται. Και μας το δείχνει στο Instagram

Το ξέρουμε ότι οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες για το Μεταναστευτικό δεν σταματούν να δουλεύουν και τρέχουν το πρόβλημα με ρυθμούς ... πολυβόλου. Αυτό εξάλλου καταμαρτυρά και η ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Κουρασμένος από την πολλή δουλειά, κι' από τη μια τηλεδιάσκεψη στην άλλη, είπε ο άνθρωπος να ξαποστάσει λιγάκι. Και σκέφτηκε να μοιραστεί τη στιγμή μαζί μας. Με το πόπολο. Έτσι, ανέβασε στο Instagram

μια φωτογραφία με τις αρίδες του αραχτές στο γραφείο του και με τη σημείωση: "Πέντε λεπτά χαλάρωσης στον καναπέ του γραφείου. Ακολουθεί μια ακόμα teleconference".

Όχι ότι μας έχει ο ίδιος, όπως εξάλλου και οι περισσότεροι κυβερνητικοί, γραμμένους στα υποδήματά του. Απλά, ο άνθρωπος σκέφτηκε να μας δείξει, έτσι για να καταλαβαίνουν και οι μπυθουλαίοι, πόσο σκληρά δουλεύει ένας υπουργός. Ειδικά στο Μεταναστευτικό που όλα έχουν γίνει, και συνεχίζουν να τρέχουν στην εντέλεια.

Ως γνωστόν, ο κ.Κουμουτσάκος είναι αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης "αρμόδιος" για τη διεθνή διάσταση του προβλήματος. Για τη διεθνοποίηση του θέματος. Δηλαδή, πάρ’ το αυγό και κούρευτο. Δεν αρκεί γι' αυτό, εξάλλου, ο υπουργός, Νότης Μηταράκης, χρειαζόταν και ένας ακόμη "αρμόδιος", αλλά αποκλειστικά και μόνο γι' αυτή τη διάσταση.

Όπως, άλλωστε προηγουμένως, δεν αρκούσε ένας υπεύθυνος για το Μεταναστευτικό, αλλά πολλοί.

Τη μια ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ο οποίος είχε ως υφιστάμενό του τον Γ.Κουμουτσάκο.

Ο πρώτος, όμως, εγκαταλείψει στη συνέχεια αυτό το πόστο μετά από έντονες ενδοκυβερνητικές κόντρες.

Έτσι, ξαναδημιουργήθηκε το καταργηθέν υπουργείο Μετανάστευσης και τοποθετήθηκε επικεφαλής σε αυτό υπουργός ο Ν.Μηταράκης.

[photo_0]

Αλλά και αυτός κράτησε μόνο την εσωτερική διάσταση του προβλήματος και θα μοιραζόταν το υπουργείο με τον αναπληρωτή υπουργό τη διεθνή διάσταση του προβλήματος.

Ωστόσο, σφήνα θα μπει και ένας τρίτος, ο οποίος θα δουλεύει τη στρατιωτικής διάσταση του Μεταναστευτικού, ο υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Κουλουβάχατα, που λένε κι' οι "χαμπίμπηδες", οι Άραβες.

Και τώρα, ο κ.Κουμουτσάκος μας δείχνει τα υποδήματά του, μη μπας και χάσουμε κάποια στιγμή της ζωής του. Οποία απώλεια!

Δεν ξέρουμε αν έχουν καταλάβει εκεί στην κυβέρνηση που βρίσκονται και κυρίως σε ποια κατάσταση βρίσκεται η κοινωνία, και κάνουν πλακίτσα, ανεβάζοντας στα social media κάθε ανοησία που τους έρχεται στο μυαλό, νομίζοντας ότι είναι ο ομφαλός του κόσμου. Και ορθά κάποιος άφησε το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση Κουμουτσάκου, ότι, δεν μπορεί, τέτοια ανοησία μόνον fake news ανάρτηση μπορεί να είναι, όχι αληθινή.

Πιθανότατα, αποκτώντας την κυβερνητική εξουσία, υπουργικά γραφεία, οδηγούς και σωματοφύλακες, κάποιοι αναμφίβολα γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την κοινωνία και τις ανησυχίες της, και αλαζονικά πιστεύουν ότι θα μείνουν ξαπλωμένοι εσαεί στις υπουργικές πολυθρόνες τους.

Να τους θυμίσουμε ότι ο Καίσαρας μετά από κάθε επιτυχημένη μάχη που έδινε, είχε στο πλευρό του τον γελωτοποιό του να του λέει: Άρχοντα, μην ξεχνάς. Η δόξα είναι εφήμερη!

Σήμερα, πάντως, ο κ.Κουμουτσάκος, προφανώς μετά την κατακραυγή που εισέπραξε για την ανάρτησή του στο Instagram, ζήτησε συγγνώμη, με ανάρτησή του στο twitter του. Ο ίδιος έκανε λόγο για "ατυχή ανάρτηση" και ζήτησε "συγγνώμη εάν προσέβαλα κάποιους".

[photo_1]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεταναστευτικό, Σσστ Ησυχία, Instagram,metanasteftiko, ssst isychia, Instagram