Μεϊμαράκης: 90 δισ. κόστος για την αγανάκτηση είναι πολλά

16:39 1/9/2015 - Πηγή: Antinews

Επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης μιλώντας στο Mega, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι κατέστρεψε τη χώρα.

Ο κ. Μεϊμαράκης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο Αλέξης Τσίπρας

προκήρυξε εκλογές επειδή όπως ανέφερε «θέλει να φύγει, θέλει να την κοπανήσει. Οταν λέει αυτοδύναμος που δεν μπορεί - και όταν λεει συνεργασία με ΑΝΕΛ και όχι με κανέναν άλλον - σημαίνει ότι μόνος του βγάζει τον εαυτό του από τη μέση» και πρόσθεσε : «Λογικό είναι, 40 χρονών είναι, θα διερωτάται: Γιατί να εφαρμόσω εγώ τέτοια σκληρά μέτρα, θα βρούμε τον αυτοφωράκια, να τον βάλουμε μπροστά».

Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς που εκτοξεύει ο πρόεδρος της ΝΔ τους εξήγησε λόγω της... καταγωγής του. «Εγώ είμαι Εξαρχειώτης και έτσι μιλάω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης προανήγγειλε ότι το κόμμα του δεν θα ψηφίσει τη φορολογία των αγροτών καθώς και ότι δεν συμφωνεί με το 23% ΦΠΑ στη ιδιωτική εκπαίδευση, εξηγώντας ότι υπάρχει κοινοτική οδηγία που δεν επιτρέπει τη φορολόγηση της ιδιωτικής παιδείας.

«Ο κ. Τσίπρας για ιδεολογικούς λόγους κατά τη γνώμη μου το έβαλε (το ΦΠΑ 23%), γιατί όταν ακούν για κάτι ιδιωτικό θέλουν να το πυροβολήσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτο κόμμα τότε θα έχουμε σύντομα ξανά εκλογές.

Για το λόγο αυτό, κάλεσε τους πολίτες να μην πάνε σε ψήφο διαμαρτυρίας, γιατί «δεν λύνει τα προβλήματα, μάλλον τα διογκώνει».

«90 δισ. κόστος για την αγανάκτηση είναι πολλά και τα πληρώνουμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για διαμαρτυρία σε αυτή τη φάση», σημείωσε.

Αναφορικά με το δίλημμα που θέτει ο ΣΥΡΙΖΑ «παλιό ή νέο» υποστήριξε ότι «το παλιό έχει και πολλά θετικά και ο νέος μπορεί να είναι γέρος αν έχεις γερασμένες ιδέες, μπορεί να είναι και φαύλος, μπορεί να είναι και διεφθαρμένος». «Ξέρετε πόσους παλιούς έχουμε με νέα μυαλά;», διερωτήθηκε.

Επιτέθηκε για ακόμη μία φορά στον Αλέξη Τσίπρα για το γεγόνος ότι κατηγορεί το παλιό κατεστημένο πως φέσωσε τη χώρα 300 δισ., σημειώνοντας πως ξεχνάει ότι «αυτός τη φέσωσε 90 δισ. σε επτά μήνες».

imerisia.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα