Με ρίσκο η επιλογή Καραγκούνη για την Εθνική

Προπονητή στα μέτρα τα δικά του αλλά όχι σε αυτά της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου φαίνεται ότι ψάχνει ο Γιώργος Καραγκούνης για τη θέση του ομοσπονδιακού.

Ο πρώην διεθνής παίκτης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ωρών έχει συνομιλήσει και σχεδόν τα έχει βρει με τον Σέρχιο Μαρκαριάν τον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού με τον οποίο είχε συνεργαστεί πριν από περίπου 12 χρόνια όταν φορούσε την φανέλα με το Τριφύλλι.

Και εύλογα αναρωτιέται κανείς. Πως ένας 71χρονος τεχνικός που έκανε ένα

πέρασμα από την Ελλάδα και ζει τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια στην πατρίδα του την Ουρουγουάη κρίνεται ικανός για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας;

Από το 2005 όταν και αποχώρησε από τον Ηρακλή , ο Μαρκαριάν δεν έχει πατήσει το πόδι του επί ευρωπαϊκού εδάφους παρά μόνο για διακοπές. Κοουτσάροντας μόνο ομάδες της Νοτίου Αμερικής έφτασε την σεζόν 2010-13 να κάθεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας του Περού την οποία όμως δεν κατάφερε να οδηγήσει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2012.

Παρόλα αυτά έχει απ’ ότι φαίνεται καλό μάνατζμεντ αφού συγκαταλέγεται στους καλύτερα αμειβόμενους προπονητές της Νοτίου Αμερικής με ετήσια αμοιβή που ξεπερνάει τα 760.000 δολάρια. Δεν θα είναι λοιπόν ούτε φτηνός για την ΕΠΟ.

Την ίδια στιγμή Έλληνες, νέοι σε ηλικία και ιδέες, προπονητές περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία . Μήπως να το σκεφτούν καλύτερα στην ΕΠΟ;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα