Με λάσπες και απειλές θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Στην πιο άθλια μεθόδευση από την εποχή του ΠΑΣΟΚ, επιδίδεται ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω στον πανικό που δημιουργεί αφενός η ασφυκτική πίεση από το εξωτερικό και αφετέρου η ένδεια ιδεών και πολιτικής στόχευσης στο ίδιο το κόμμα.

Η επιχείρηση λάσπη των προηγούμενων εβδομάδων έχει αντικατασταθεί πλέον από την επιχείρηση – απειλές. Ειδικά δικαστήρια στήνονται ήδη στην Κουμουνδούρου και είναι σίγουρο ότι θα ονομαστούν... λαϊκά δικαστήρια. Απειλούν ακόμη

και τον ίδιο τον Σταύρο Δήμα ότι θα τον στείλουν στο εδώλιο γιατί ήταν λέει υπουργός της κυβέρνησης Παπαδήμα.

Απειλούν και τον Γ. Στουρνάρα γιατί τόλμησε να τους ρίξει στα μούτρα αυτά που είναι ουσιαστικά οι εικόνες από το μέλλον. Και τι κάνουν οι Συριζαίοι αντί να βρουν κανέναν τρόπο να κυβερνήσουν σωστά τη χώρα, αν ο λαός τους εμπιστευτεί; Ετοιμάζονται να ανοίξουν τα κελιά και όποιον πάρει ο χάρος. Σε λίγο θα ετοιμαστούν να ανοίξουν και τα ξερονήσια για να βάλουν όσους είναι... αντεπαναστάτες.

Τι έχουμε να ζήσουμε άραγε αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Από τη μια θα έχουμε μια ανίκανη κυβέρνηση να διαχειρίζεται την οικονομία και την καθημερινότητα και από την άλλη θα έχουμε λαϊκά δικαστήρια που θα στηθούν και θα παραπέμπουν όσους πήραν πολιτικές αποφάσεις για κρίσιμα θέματα της οικονομίας και όχι μόνο; Αυτό είναι το όνειρο του Τσίπρα για το μέλλον της Ελλάδας;

Βγήκε ο Αλέξης Μητρόπουλος, ο γνωστός Πασόκος δικηγόρος – εργατολόγος που αναβαπτίστηκε στην Κουμουνδούρου και δήλωσε ότι είναι έτοιμος ο ΣΥΡΙΖΑ για ειδικά δικαστήρια. Ποιος το λέει αυτό, ο Μητρόπουλος για τον οποίον υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες για μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δεν δηλώθηκαν ποτέ. Τι άλλο θα δούμε.

Βγήκε και ο Σκουρλέτης, που δεν έχει διοικήσει ούτε περίπτερο και επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση και στον Στουρνάρα γιατί τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Αν αύριο καταρρεύσει η οικονομία και δεν τα έλεγε ο διοικητής της ΤτΕ θα τον κατηγορούσαν ότι απέκρυψε την πραγματική κατάσταση της χώρας. Και τι είπε ο Σκουρλέτης; Ότι μπορεί και να ζητήσουν την παραίτησή του. Μόνο γκιλοτίνα στο Σύνταγμα δεν έχουν στήσει ακόμη.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η πόλωση, λίγες ώρες πριν την πρώτη ψηφοφορία, είναι απίστευτη και έχουμε να δούμε πολλά μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Αλλά πρέπει να επιλέξουμε τι θέλουμε. Έναν ψεύτικο κόσμο, μια εικονική πραγματικότητα και μια ησυχία σε όλα τα επίπεδα, κάτι που βολεύει τον ΣΥΡΙΖΑ, ή να συνειδητοποιήσουμε τι πραγματικά συμβαίνει στη χώρα και να πάρουμε τα μέτρα μας;

Όσο για τις απειλές και τους εκβιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ ένα έχουμε να τους πούμε «λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα