Μαινόμενος Παναγιωτόπουλος απειλεί θεούς και δαίμονες μετά την «καρατόμησή» του

O Χρήστος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, μέχρι προχθές τουλάχιστον, δεν μας είχε συνηθίσει σε σκληρά, αιχμηρά και απειλητικά άρθρα. Τουναντίον.

Η πένα του στο προσωπικό του blog (aixmi.gr) αντί για αίμα συχνά έσταζε …χολή καθώς η εμπάθεια και οι βαριές εκφράσεις είχαν δώσει τη θέση τους στα κομψεπίκομψα ειρωνικά σχόλια και στους υπαινιγμούς.

Κάποιες φορές ξέφευγε βέβαια, αλλά ο κανόνας ήταν το φλέγμα, ό,τι επέβαλε και επέτρεπε η υψηλόβαθμη θέση στο

πρώην πρώτο δελτίο ειδήσεων της χώρας επί σειρά 12 ετών.

Όμως τώρα ξεχείλισε το ποτήρι και καθώς ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ήρθε στο τέλος της συνεργασίας του με το Mega, δεν άντεξε, αφέθηκε, έξυσε το μολύβι του, άφησε το σημείο βρασμού να κατέβει σχεδόν στο μηδέν και τα έδωσε όλα για όλα.

Και τι δεν είπε! Μίλησε για «βρώμικο πόλεμο» και για ανοιχτούς λογαριασμούς για τη συνέχεια, εννοώντας προφανώς τον μεγαλομέτοχο Φώτη Μπόμπολα που στάθηκε απέναντί του όλους αυτούς τους μήνες για να νικήσει τελικά επιβάλλοντας την άποψή του να ζητηθεί το κεφάλι του Παναγιωτόπουλου επί πίνακι.

Όμως δεν είναι μόνο ο Μπόμπολας που είχε ροκανίσει την καρέκλα του Παναγιωτόπουλου. Και ο Σταύρος Ψυχάρης είχε έτοιμη τη διάδοχη λύση, τον Βασίλη Χιώτη που έχει προταθεί για τη μισή θέση με την άλλη μισή να κρατείται ελεύθερη για την πρώην σύζυγο του Παναγιωτόπουλου, Όλγα Τρέμη που συζήτησε το come back της με τον Β.Βαρδινογιάννη.

Στο άρθρο του στο aixmi.gr, αφού αναφέρεται στους συναδέλφους του στο κανάλι, καταλήγει μιλώντας για «άθλιους παπαγάλους» που έγραψαν- καθ’ υπαγόρευσιν όπως αναφέρει- ότι συνάντησε τον πρωθυπουργό και ζήτησε προστασία, ενώ καταλήγει ότι σύντομα θα λογοδοτήσουν.

Προσωρινά τοποθετήθηκε ο Νίκος Στραβελάκης στη θέση του διευθυντή ειδήσεων. Αυτό που του ανατέθηκε είναι η θέση του διευθυντή σύνταξης. Οι μέτοχοι θα αποφασίσουν σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΣ το ποιος θα αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων.

Από νωρίς σήμερα το πρωί άρχισε να διαφαίνεται ότι ξηλώνεται το πουλόβερ στο MEGA… Η επίσκεψη του κ. Γιώργου Μπόμπολα στη Μεσογείων και το ραντεβού του με τον Θανάση Ανδρεούλη προκειμένου να του ανακοινώσει τις αποφάσεις… ήταν η αρχή της αντίστροφης μέτρησης που ολοκληρώνεται αύριο το πρωί με τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στην οποία θα επικυρωθούν οι αποφάσεις για το ξήλωμα της διεύθυνσης ειδήσεω

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα