Κρυφτούλι με τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Σαν τα παράνομα ζευγαράκια συμπεριφέρονται Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Οι δυο επιχειρηματίες , όπως αφήνει το περιβάλλον τους να διαρρεύσει, δεν επιθυμούν να γίνει γνωστός ο τόπος και ο χρόνος της συνάντησης που θα έχουν μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης όπου και θα τεθούν όλα τα θέματα της ΠΑΕ επί τάπητος.

Και βέβαια δεν μπορεί παρά να προκαλεί ερωτηματικά η στάση και η μυστικότητα των δυο ανδρών για ένα

ραντεβού που ούτε καν είναι τελεσίδικο, ούτε καν κρύβει κάποια σκοπιμότητα.

Άρα προς τι αυτή η μυστικοπάθεια για τον τόπο και τον χρόνο της συνάντησης; Ουδείς γνωρίζει. Οι φίλοι ωστόσο του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να γνωρίζουν για το μέλλον της ομάδας τους . Θα ήθελαν να ξέρουν αν αυτοί οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες του Τριφυλλιού στα χέρια τους μπορούν να το οδηγήσουν στο μέλλον. Και είναι σίγουρο ότι με τέτοιες ομιχλώδεις μεθόδους δεν πείθονται από κανέναν.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του βουνά προβλημάτων που ακούνε στο όνομα χρέη, αδειοδότηση, γήπεδο , διακανονισμούς κι αυτά δεν λύνονται με απόκρυφες συναντήσεις ούτε ομιχλώδεις συνεργασίες.

Καλό θα είναι λοιπόν οι δυο έμπειροι παράγοντες να ενημερώσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τις προθέσεις τους πριν αρχίσουν να εισπράττουν την δυσπιστία του και δημιουργήσουν ακόμη ένα πρόβλημα στην λαοφιλή ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα