Κραχ και στο σεξ με την μείωση του κατώτατου…

H παρακάτω έρευνα έγινε σε ΗΠΑ και Δανία, όμως, μπορεί να έχει εφαρμογή στην Ελλάδα του Μνημονίου και των χαμηλών μισθών.

Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, σε 200 χιλιάδες παντρεμένα ζευγάρια στη Δανία και τις ΗΠΑ, ο εγωισμός των ανδρών θίγεται ανεπανόρθωτα όταν οι γυναίκες τους αμείβονται καλύτερα από τους ίδιους με αποτέλεσμα να φαίνεται στην…κρεβατοκάμαρα. Όπως επισημαίνει η έρευνα, ακόμα και ελάχιστα να είναι υψηλότερος ο μισθός της γυναίκας απ’ αυτόν του συζύγου της, αρκεί για να ρίξει τον ανδρικό εγωισμό μειώνοντας τη λίμπιντο.

Έτσι, λοιπόν, οι άντρες που παίρνουν λιγότερα χρήματα από τη γυναίκα τους καταφεύγουν στο… βιάγκρα κι άλλα φάρμακα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη στυτική δυσλειτουργία.

Αυτή είναι μια πλευρά της κρίσης καθώς, αν ισχύει η έρευνα τότε μαύρο φίδι που τους έφαγε τους άντρες που είναι άνεργοι κι έχει δουλειά μόνο η γυναίκα. Ή για τους άντρες που εμπίπτουν στην… μεταρρύθμιση του Μέργου και αμείβονται με τον κατώτατο μισθό. Και είναι κι ακριβά τα βιάγκρα.

Από την άλλη, μια έρευνα του Πανεπιστημίου Κορνέλ υποστηρίζει πως οι άνδρες που το εισόδημά τους είναι μικρότερο από αυτό της συζύγου της έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναζητήσουν την αγκαλιά ή το κρεβάτι άλλης γυναίκας.

Γίνονται δηλαδή άπιστοι προκειμένου να αποκαταστήσουν τον ηγετικό χαρακτήρα τους που απειλείται από την σύγκριση των οικονομικών.

Καλές αυτές οι έρευνες, αλλά χρειάζονται και… λεφτά. Πώς να αγοράσει βιάγκρα ή πώς να συντηρήσεις μια παράνομη σχέση; Από την άλλη, πρέπει να ερωτηθούν οι επιστήμονες. Άμα ο άντρας αντιμετωπίζει στυτική δυσλειτουργία για τη γυναίκα του, πώς θα τα καταφέρει με την… παράλληλη σχέση;

Δύσκολοι γρίφοι, πολλά τα προβλήματα και ένα ακόμη αγκάθι για την… κυβέρνηση. Πρέπει να βρει λύσεις το οικονομικό επιτελείο ώστε να μην πληρώνονται λιγότερο οι άντρες από τις γυναίκες τους. Γιατί αλλιώς εκτός από μαζικά διαζύγια θα έχουμε και… κραχ στο σεξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα