Κωλοτούμπα Μανιάτη για το «σεισμόσημο»

Γιάννης Μανιάτης, υπουργός Περιβάλλοντος, το πρωί στο Mega σχετικά με το «σεισμόσημο» σε όλα τα ακίνητα. «Είναι μια κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθεί η χώρα με πάρα πολύ προσοχή χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες οι οποίοι πια δεν αντέχουν άλλο αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναπάθουμε τις ζημιές που πάθαμε στο παρελθόν».

Διαβεβαίωσε ωστόσο ότι «θα υπάρξει η ελαχιστότατη επιβάρυνση στους πολίτες». «Θα προσπαθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αρνήθηκε πάντως να δώσει

περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, δεδομένου, όπως είπε, ότι «είναι μια συζήτηση που είναι σε εξέλιξη».

Δύο ώρες αργότερα, κι αφού όλα τα sites έγραφαν ότι επιβεβαιώνεται το σενάριο της επιβολής ενός ακόμη χαρατσιού στα ακίνητα, επειδή προφανώς το θέλει η τρόικα και οι ασφαλιστικές εταιρείες, ο κ. Μανιάτης εκδίδει ανακοίνωση που αναφέρει: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια δέσμευση απέναντι στην τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση».

Χάθηκε η σοβαρότητα για να την βρει ο κ. Μανιάτης; Την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από τους φόρους, κάποιοι συζητούν για ένα ακόμη χαράτσι και μόλις βγαίνει στη δημοσιότητα το θέμα οι αρμόδιοι κάνουν κωλοτούμπα. Έτσι δεν πάμε μπροστά και επιβεβαιώνεται το antinews που προειδοποιεί την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι αν δεν κάνουν κάτι εδώ και τώρα ο Τσίπρας θα τους σαρώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα