Κετσπάγια και Μαρκαριάν κόβουν το νήμα της διαδοχής

Η ώρα των αποφάσεων για το πρόσωπο που θα καλύψει τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή στην εθνική ποδοσφαίρου έχει σχεδόν φτάσει. Όλες οι συνιστώσες συγκλίνουν σε δυο πρόσωπα τα οποία βρίσκονται πιο κοντά από τον καθένα για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Και οι δυο ξένοι , αλλά και οι δυο άριστοι γνώστες της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.

Κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τον Τιμούρ Κετσπάγια και τον Σέρχιο Μαρκαριάν. Πρώην προπονητές του Ολυμπιακού

και του Παναθηναϊκού αντίστοιχα αλλά και πρώην ομοσπονδιακοί σε εθνικά συγκροτήματα όπως της Γεωργίας και του Περού.

Δυο τεχνικοί με εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες από διαφορετικές γενιές χωρίς κανείς από τους δυο να έχει τις μεγάλες περγαμηνές στην πολύχρονη καριέρα του .

Την υποψηφιότητα Μαρκαριάν στηρίζει σε απόλυτο βαθμό ο νέος διευθυντής της εθνικής ομάδας Γιώργος Καραγκούνης ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να περάσει και την πόρτα της εξόδου από την ΕΠΟ αν δεν γίνει αποδεκτή η πρότασή του.

Από την άλλη η υποψηφιότητα Κετσπάγια δείχνει να έχει περισσότερες βάσεις στήριξης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Ο Γεωργιανός που έκανε σπουδαία καριέρα με την φανέλα της ΑΕΚ χάλασε την προπονητική του εικόνα με το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό αφού κατηγορήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά προς ορισμένους παίκτες και απομακρύνθηκε μέσα σε ελάχιστο χρόνο χωρίς να καταφέρει να ολοκληρώσει το έργο του στον Πειραιά.

Με αυτά και μ’ αυτά εξαιρετικά αμφίβολη είναι πλέον η περίπτωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Δώνη αλλά και των υπολοίπων Ελλήνων τεχνικών όπως του Σάκη Τσιώλη, του Άγγελου Αναστασιάδη αλλά και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα