Κατέβασε ρολά το υπουργείο Οικονομικών εδώ και δύο ημέρες λόγω blackout στο ρεύμα

Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όλα μπορούν να συμβούν. Και να βάλει λουκέτο το υπουργείο Οικονομικών επί ένα διήμερο. Χτες και προχτές. Για αύριο, άγνωστο

Ρολά έχει κατεβάσει το υπουργείο Οικονομικών, αφού κόπηκε το ρεύμα στο κτίριό του στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Μάλιστα, το υπουργείο είναι εκτός λειτουργίας επί ένα διήμερο. Η βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ διαπιστώθηκε χτες, ενώ δεν αποκαταστάθηκε ούτε σήμερα. Άγνωστο είναι εάν θα έχει διορθωθεί αύριο.

Στη χώρα της

φαιδράς πορτοκαλέας, λοιπόν, όλα μπορούν να συμβούν. Σε μια περίοδο που οι προκλήσεις στην οικονομία είναι τεράστιες και έπεται «βαρύς» χειμώνας, η καλά «οχυρωμένη» από ενεργειακής και οικονομικής απόψεως Ελλάδα, σύμφωνα βέβαια με τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς, δε μπορεί να κρατήσει ανοικτό ούτε καν το κτίριο το υπουργείο Οικονομικών της.

Η πλάκα είναι ότι οργιάζουν οι φήμες μεταξύ των υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με τις οποίες για τη βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ, από τον οποίο τροφοδοτείται με ρεύμα το υπουργείο, δεν αποκλείεται να φταίνε τα «έργα ανάπλασης» του Δήμου Αθηναίων μπροστά από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών.

Τα έργα – γεφύρι της Άρτας του ανιψιού της «οικογένειας Μητσοτάκη», Κώστα Μπακογιάννη, τα οποία και χρυσοπληρώνουν οι δημότες της Αθήνας και έχουν επικριθεί ως απαράδεκτα από αισθητικής και πρακτικής απόψεων. Ακούγεται, λοιπόν, ότι εξαιτίας των «έργων», τώρα με τις βροχοπτώσεις, πέρασε νερό και προκλήθηκε ζημιά στον υποσταθμό. Ελπίζουμε να μην ανταποκρίνεται στην αλήθεια, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τα δήθεν «έργα Μπακογιάννη».

Για να μη μιλήσει κανείς για τον λίαν επιεικώς απαράδεκτο «μεγάλο περίπατο», ο οποίος έγινε εν κρυπτώ, εν μέσω καραντίνας κορονοϊού, και τώρα έχει μείνει επί τουλάχιστον ένα χρόνο άχρηστος. Ένα σκάμμα ντροπής στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο υποτίθεται φιλοδοξεί να προσελκύσει τουρισμό.

The post Κατέβασε ρολά το υπουργείο Οικονομικών εδώ και δύο ημέρες λόγω blackout στο ρεύμα appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατέβασε, Οικονομικών,katevase, oikonomikon