Κατέλαβαν το γραφείο του βουλευτή της ΝΔ Λ. Αυγενάκη

Σε κατάληψη του πολιτικού γραφείου του βουλευτή της ΝΔ Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, που βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο στο Ηράκλειο, προχώρησε ομάδα νεαρών αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών.

Η κατάληψη ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί όταν οι νεαροί μπήκαν στο γραφείο του βουλευτή και άπλωσαν πανό στο μπαλκόνι διαμαρτυρόμενοι για τις συλλήψεις στη βίλα Αμαλία και ολοκληρώθηκε με την αποχώρησή τους λίγο πριν τη

1 μετά το μεσημέρι.

Ο κ. Αυγενάκης σε δήλωσή του πριν από λίγο, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «Ο στόχος που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές επιτίθενται σε νέους πολιτικούς, αυτοδημιούργητους, απολύτως ξένους προς συμφέροντα, σκάνδαλα και διαπλοκές, τότε η επίθεσή τους στρέφεται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας της οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα 5 χρόνια της Κοινοβουλευτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα».

Παράλληλα ο κ. Αυγενάκης τονίζει ότι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτή την πρακτική πολιτικής βίας, οφείλουν να συναισθανθούν το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνουν απέναντι στη δημοκρατική ομαλότητα, απέναντι στο σύνολο των συμπολιτών μας, οι οποίοι δίνουν σκληρούς καθημερινούς αγώνες επιβίωσης και έχουν άλλα μεγάλα και επείγοντα προβλήματα.

Ο ίδιος, επίσης, έκανε λόγο για επικίνδυνες περιθωριακές ομάδες αυταρχικής νοοτροπίας και τέλος τόνισε ότι περιμένει από τους συναδέλφους του βουλευτές όλων των κομμάτων να καταδικάσουν με τον κατηγορηματικότερο τρόπο αυτή την πρακτική βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα