Καλομαθημένοι Οννεδίτες και καλοταϊσμένα golden boys πως να τα βάλουν με τον ΣΥΡΙΖΑ;

“Καλομαθημένοι Οννεδίτες, και καλοταϊσμένα golden boys πως θα τα βγάλουν πέρα με εξαρχειώτες street fighters;” ρωτούσε ο “Προφήτης” την εποχή των Δεκεμβριανών του 2008 – για να θυμηθούνε κάποιοι πως, μεταξύ άλλων, φτάσαμε μέχρι εδώ.

Να επιχειρήσουμε να συνθέσουμε την εικόνα αυτής της διαδρομής, επειδή πολλοί από εμάς έχουν χαθεί μέσα στον γενικό χαμό και ξεχνάνε ή παραβλέπουν την διαδρομή των γεγονότων;

Το Δεκέμβριο του 2008 με αφορμή την δολοφονία του Αλέξη άρχισε ουσιαστικά η αποδόμηση της κυβέρνησης Καραμανλή και παράλληλα η επιχείρηση επιβολής – και με την βία των “κουκουλοφόρων”

– των προταγμάτων της πολυπολιτισμικότητας και της παγκοσμιοποίησης που οδηγούν στην αποσύνθεση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Στη συνέχεια μέσω μιας απίθανης και αδίστακτης σκανδαλολογίας και γενικότερης αποδόμησης της εσωτερικής έννομης τάξης, φτάσαμε στις εκλογές του 2009, όπου με την ψήφο του λαού η κυβέρνηση Παπανδρέου ανάλαβε να υποδουλώσει την χώρα στο ΔΝΤ και τους Δανειστές.

Από τον Απρίλιο του 2010, είχαμε ενημερώσει τους αναγνώστες μας για τις συνέπειες που θα έχει στην ελληνική κοινωνία η εφαρμογή των πολιτικών του Μνημονίου (Το πολιτικό σύστημα δεν θ’ αντέξει το ΔΝΤ).

Γράφαμε τότε: “Το ΔΝΤ, δεν έρχεται για να σώσει τη χώρα.  Έρχεται  για να διασφαλίσει τα συμφέροντα των δανειστών της και της πλουτοκρατίας. Το ΔΝΤ ουδόλως ασχολείται με τους ανθρώπους και τις ανάγκες της κοινωνίας. Πρώτιστο  μέλημα της συνταγής του είναι να ξεθεμελιώσει, αυτό που έχουμε μάθει να λέμε, κοινωνικό κράτος.  Άρα τα μέτρα του ΔΝΤ θα προκαλέσουν κοινωνικέςεκρήξεις. Η έλευση του ΔΝΤ στην πράξη σημαίνει απώλεια μέρους της εθνικής κυριαρχίας.  Τέλος το ΔΝΤ έρχεται για να διαλύσει το πολιτικό σύστημα της χώρας”

Τι βλέπουμε να συμβαίνει τώρα; Όλα τα προηγούμενα επακριβώς. Η κοινωνία βρίσκεται σε σημείο βρασμού, η εθνική κυριαρχία έχει υπονομευθεί και το πολιτικό σύστημα έχει διαλυθεί.

Και ποιος προβάλει τώρα ως “σωτήρας” της διαλυμένης κοινωνίας; Ποιός άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ!!! Ο πολιτικός εκφραστής δηλαδή όλων των εθνοαποδομητικών “ιδεών” που ευδοκίμησαν στα “Δεκεμβριανά” του 2008 και καρποφόρησαν επί Γεωργίου Α. Παπανδρέου.

Το ΠΑΣΟΚ διέλυσε την κοινωνία και το εθνικό ιστό και τώρα έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να τον … ανασυνθέσει στις επιταγές της παγκοσμιότητας.

Τι εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι «συνιστώσες» του εκπροσωπούν όλες εκείνες τις εμμονές και τις ιδεοληψίες που έφεραν τη χώρα στο σημερινό τέλμα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι, όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, στο επιτελείο του κ. Τσίπρα εργάζονται για τη “νέα κοινωνική πλειοψηφία” επιφανείς εκπρόσωποι του βαθέος ΠΑΣΟΚ. Στελέχη που προέρχονται από τη μεγάλη παπανδρεϊκή σχολή των πολιτικών ζυμώσεων της δεκαετίας του ’80, γαλουχημένα στα πρώτα χρόνια της οικοδόμησης του περίφημου Κράτους-ΠΑΣΟΚ.

Όλοι αυτοί συσπειρώνουν γύρω από τον κ. Τσίπρα τους πρώην “μη προνομιούχους” του ΠΑΣΟΚ που έγιναν μέσω της λεηλασίας του κράτους “π

Keywords
Τυχαία Θέματα