Κάλεσε Ζοτς , άδειασε Αλβέρτη ο Γιαννακόπουλος

Ως προσωρινή λύση βλέπει μάλλον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον Φρανγκίσκο Αλβέρτη στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Δεν εξηγείται αλλιώς το ανοιχτό μήνυμα επιστροφής που έστειλε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ στο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μόλις ένα εικοσιτετράωρο πριν τον

κρισιμότατο αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα.

Ο Ζοτς επιστρέφει την Πέμπτη με τον διαφορετικό ρόλο του αντίπαλου προπονητή και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τον υποδέχεται , αδειάζοντας αρκετά άκομψα , τον άνθρωπο που έριξε πριν λίγες μέρες εντελώς ξαφνικά στην πρώτη γραμμή της μάχης.

«Ο Ζοτς πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ώστε να ξεπεράσουμε την Ρεαλ Μαδρίτης (σ.σ. στους τίτλους)», είπε χαρακτηριστικά κι ας γνωρίζει ότι ο Ομπράντοβιτς δεσμεύεται με διετές κλειστό συμβόλαιο με τους Τούρκους «Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς... Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους» κατέληξε.

Βέβαια για να μην γίνει πολύ φιλικό το κλίμα ενόψει της αυριανής κρίσιμης αναμέτρησης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «Οσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, θα τον στεναχωρήσουμε διότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός».

Τα συμπεράσματα ωστόσο βγήκαν και επιβεβαιώθηκαν όσοι χαρακτήριζαν προσωρινή λύση την επιλογή Αλβέρτη στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα