Και τρίτο θετικό δείγμα στο στίβο

Κάτι συμβαίνει στον ελληνικό στίβο και μας φέρνει πίσω σε παλιούς ξεχασμένους εφιάλτες. Τρίτο θετικό δείγμα αθλητή-τριας ανακοίνωσε ο ΣΕΓΑΣ μέσα σε μια εβδομάδα και βέβαια κανείς δεν ξέρει αν αυτό θα είναι και το τελευταίο.

Την περασμένη Παρασκευή η Ομοσπονδία του κλασικού αθλητισμού με μια λιτή ανακοίνωση ενημέρωνε ότι δυο αθλητές-τριες βρέθηκαν , στο πρώτο τους δείγμα από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου να έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών . Δεν έκλεισε η εβδομάδα και την Πέμπτη με νέα

ανακοίνωση ο ΣΕΓΑΣ κάνει λόγο για ύπαρξη και τρίτου θετικού δείγματος που βρέθηκε σε μια σειρά μεγάλου αριθμού ελέγχων που έγιναν στο πρώτο μέρος της θερινής περιόδου. Και γι αυτό τον αθλητή θα ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Αναφορικά πάντως με τα δυο πρώτα οι πληροφορίες του antinews.gr μιλούν για μια αθλήτρια που έχει κάνει χρήση στανοζολόλης , ουσία επικίνδυνη ακόμη και για τη ζωή του ανθρώπου αφού χρησιμοποιείται κυρίως στα ζώα και αύξηση όγκου καθώς κι ενός αθλητή όπου βρέθηκε ποσότητα τεστοστερόνης παραπάνω από την επιτρεπόμενη.

Σε λίγες μέρες μετά την εξέταση και του δεύτερου δείγματος των αθλητών η Ομοσπονδία όπως είναι υποχρεωμένη θα δώσει στη δημοσιότητα , αν τελικά είναι θετικοί και στο δεύτερο, τα ονόματα και τις ουσίες ενώ αναμένεται να υποστούν τις προβλεπόμενες από την Διεθνή Ομοσπονδία τιμωρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα