Και το αρχαίο πνεύμα στην προεκλογική καμπάνια Μώραλη

Ο Ολυμπιακός του Βαγγέλη Μαρινάκη γίνεται τώρα και θεματοφύλακας του Ολυμπιακού ιδεώδους και διδάσκει ήθος στο γήπεδο όπου χούλιγκανς κυνηγούσαν παίκτες αντίπαλης ομάδας και σφαίρες σφύριζαν στα αυτιά φιλοξενούμενων τερματοφυλάκων.

Με τις ευλογίες του προέδρου της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και κουμπάρου του προέδρου του Ολυμπιακού

, του Ισίδωρου Κούβελου (συζύγου της Ντόρας) κι αφού η κόκκινη ΠΑΕ έχει γίνει χορηγός της ΕΘΝΟΑ το πρωί της Τετάρτης χιλιάδες μικρά παιδιά θα μαζευτούν στο φαληρικό γήπεδο για να διδαχθούν το «Ευ αγωνίζεσθαι» ...

Πρόκειται για την «13η Αθλητική Ημερίδα «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» που διοργανώνει η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) στα πλαίσια προώθησης του Αθλητισμού, του «Φίλαθλου Πνεύματος» και της εξωσχολικής φυσικής αγωγής των παιδιών. Δίπλα τους θα βρεθούν Έλληνες Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές από διάφορα αθλήματα» όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου .

Βέβαια θα απουσιάζει ο Σισέ , ενώ δεν θα είναι εκεί ούτε ο δημοσιογράφος που γνωστοί άγνωστοι του δάγκωσαν τ αυτί σε αγώνα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ γιατί τραβούσε με την κάμερα μια φασαρία.

Θα είναι όμως κάμερες τηλεοράσεις , πιθανότατα ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μώραλης , εννοείται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και χορηγού της ΕΘΝΟΑ κύριος Μαρινάκης και η εκδήλωση θα είναι ότι πρέπει για μια προεκλογική συγκέντρωση ενόψει εκλογών.

Τα μικρά παιδιά θα πάρουν μια γεύση από δέκα διαφορετικά αθλήματα που θα γίνουν εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου , ανάμεσα στα οποία και ο στίβος ο οποίος εξαφανίστηκε κατά την ανακατασκευή του σταδίου το 2003 και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ...ξέχασε να φτιάξει ένα αντίστοιχο χώρο στον Πειραιά ως είχε δεσμευτεί μετά την απαλλοτρίωση των κουλουαρ που υπήρχαν στο παλιό.

Το αρχαίο πνεύμα το αθάνατο λοιπόν στην σέντρα του Καραισκάκη . Άλλωστε τι Ολυμπιακός, τι Ολυμπιακοί αγώνες

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα