Και τα κόμματα θέλει να δει ο Ινφαντίνο

Ο Τζιάνι Ινφαντίνο έρχεται την Τετάρτη στην Ελλάδα αποδεχόμενος την πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή και θα παραβρεθεί στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων όπου διεξάγεται η συζήτηση για το νομοσχέδιο κατά της βίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο όμως δεν είναι ικανοποιημένος με αυτό.

Ο Γενικός Γραμματέας της UEFA θέλει να δει και τους εκπροσώπους όλων των κομμάτων αν όχι τους αρχηγούς που ζήτησε αρχικά να συναντηθεί.

Αρκετά ενδιαφέρουσα αναμένεται η Τετάρτη

για το ελληνικό ποδόσφαιρο . Η άφιξη του αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν θα ξεκαθαρίσει απλά το τοπίο αλλά θα δώσει την ευκαιρία και σε όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να δώσουν ξεκάθαρα τη θέση τους για τα φλέγοντα ζητήματα και τις διαφορές ανάμεσα σε πολιτεία και ΕΠΟ.

Η μόνιμη πλέον φράση του Σταύρου Κοντονή «δεν μας ενδιαφέρει να καταργήσουμε το αυτοδιοίκητο» θα πρέπει να ειπωθεί και μπροστά στον ευρωπαϊκό εταίρο αλλά και να τεκμηριωθεί για να λήξει ο συναγερμός που έχει σημάνει το τελευταίο διάστημα.

Πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων θα υπάρξουν ανακοινώσεις αλλά θα διαμορφωθεί και η τελική εικόνα που θα πάρει το νομοσχέδιο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα