Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται

Πόση γελοιότητα να αντέξει αυτή η χώρα; Η απάντηση δεν είναι αυτονόητη αφού κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται ότι η παρά φύσιν συμμαχία Τσίπρα - Καμμένου δεν έχει πιάσει ακόμη πάτο.

Η περίπτωση του Ελληνικού αλλά και η τεράστια κωλοτούμπα του Καμμένου με την αλλαγή φύλου και την Τουρκική Ένωση Θράκης, δείχνουν τον ευτελισμό του πολιτικού προσωπικού αυτής της

κυβέρνησης. Κι αν ο Μίκης Θεοδωράκης στα γεράματά του ανακάλυψε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι η πιο δεξιά από το 1831, εμείς λέμε ότι είναι και η αθλιότερη στην σύγχρονη πολιτική ιστορία. Τύφλα να έχουν οι ανώμαλες περίοδοι, επί Τρικούπη και μετά αλλά και στα «βρόμικα» χρόνια της δεκαετίας του 1960.

Η ΝΔ ζητά την παραίτηση της γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού και προέδρου του ΚΑΣ γιατί αυτή είναι που εμποδίζει την επένδυση στο Ελληνικό. Το Μαξίμου διαρρέει οργισμένο ότι δεν θα εμποδίσει κανείς το έργο, το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ότι στηρίζει την επένδυση στο Ελληνικόενώ ο ίδιος ο αντιπρόεδρος χωρίς κανένα ρόλο, Γ. Δραγασάκης λέει ότι η επένδυση θα προχωρήσει.

Κι όμως, ο Νίκος Φίλης, θυμήθηκε τα χρόνια του Κορτζίδη στο Ελληνικό ή κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ύψωναν πανό κατά του… ξεπουλήματος της έκτασης και ζητούσαν να γίνει… λαχανόκηπος. Ο Φίλης, λοιπόν, πήγε να συμπαρασταθεί στους αρχαιολόγους ενώ και ο γνωστός κωλοτούμπας Σκουρλέτης βγήκε να πει ότι οι αρχαιολόγοι υπερασπίζονται αυτή τη χώρα. Προφανώς εκτός γραμμής αλλά μήπως είναι και βαλτοί; Μήπως δηλαδή το Μαξίμου θέλει την επένδυση αλλά επειδή είναι… αριστεροί βάζουν και ορισμένους λαγούς να φωνάζουν και να απειλούν; Όπως εκείνο το ανέκδοτο με τον λαγό και το λιοντάρι που όταν ο βασιλιάς της ζούγκλας δεν είναι παρόν τον βρίζει αλλά μόλις εμφανίζεται βάζει την ουρά στα σκέλια;

Βεβαίως, κάποιοι αρχαιολόγοι της συμφοράς και κάποιοι ακτιβιστές Συριζαίοι θυμήθηκαν τώρα ότι το πρώην αεροδρόμιο είναι αρχαιολογικός χώρος. Δεν τους πείραζε τόσες δεκαετίες που προσγειώνονταν και απογειώνονταν αεροπλάνα πάνω στην… ιστορία του τόπου; Μιλάμε για τους απόλυτους ξεφτίλες που έχουν βρει την κυβέρνηση που θα φέρει τις μεγάλες επενδύσεις και τους προστατεύει. Δε μπορεί, όμως, από τη μια να θέλεις ανάπτυξη και από την άλλη να αφήνεις τα γκρουπούσκουλα να δημιουργούν μια αρνητική εικόνα για τη χώρα. Ή το ένα ή το άλλο. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται.

Ομοίως και η υπόθεση της αλλαγής φύλου έχει καταντήσει γελοία, ειδικά για τους… πατριώτες δεξιούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όμως, αυτοί είναι ικανοί να καταπιούν τα πάντα, ακόμη και την αλλαγή από τα 15 χρόνια. Ακόμη και την ψήφιση μιας επικίνδυνης ρύθμισης για την Τουρκική Ένωση.

Αυτά τα ψηφίζω - δεν ψηφίζω, αυτές οι αστειότητες για δήθεν διαφωνίες προκαλούν την κοινή γνώμη. Σύντροφε Καμμένε, μαζί με τον Αλέξη είστε ικανοί να αλλάξετε… πολιτικό φύλο μόνο και μόνο για να παραμείνετε στην εξουσία.

Έλεος πια με την κοροϊδία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα