Και για όσους δεν το κατάλαβαν ΗΡΘΕ!

Ήρθε και πολύ φουριόζα μάλιστα. Η ΑΕΚ απάντησε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο σε όσους ...με μπόλικη δόση ειρωνείας ρωτούσαν πριν τον πρώτο αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό αν όντως έρχεται όπως είναι το σύνθημά της από το ξεκίνημα της σεζόν.

Το 1-1 απέναντι στους ερυθρόλευκους στο «Καραϊσκάκη» είναι ο καλύτερος μάρτυρας της επιστροφής του Δικεφάλου στην παρέα των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά δεν είναι το μοναδικό. Η ΑΕΚ

μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της καλύτερης έδρας της χώρας και όχι μόνο κοίταξε ως ίσος προς ίσο τον αντίπαλό της αλλά ήταν εκείνη που έσυρε το χορό , ήταν εκείνη που καθόρισε το ρυθμό και τη ροή του παιχνιδιού.

Τρεις ευκαιρίες, ένα δοκάρι κι ένα γκολ μέσα στα πρώτα είκοσι λεπτά μπροστά σε 30.000 φίλους του Ολυμπιακού ήταν ένα πολύ ισχυρό καλωσόρισμα από την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα που παρατάχθηκε με 9 Έλληνες παίκτες και δυο ξένους απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε στη σύνθεσή του μόλις τρία ελληνόπουλα. Αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Η ΑΕΚ στάθηκε όρθια , έφυγε χωρίς να χάσει, κέρδισε τις εντυπώσεις κέρδισε και τον διαιτητή Λαμπρόπουλο που κατάφερε να σφυρίζει περισσότερο κι από τις αποδοκιμασίες των φίλων του Ολυμπιακού στο τέλος των δυο ημιχρόνων.

Κυρίως όμως απέδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Ήρθε με μια ομάδα γεμάτη ταλέντο, γεμάτη Έλληνες και κυρίως γεμάτη διάθεση για να πρωταγωνιστήσει σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που στερείται ομάδων με γεμάτες μπαταρίες , με φρέσκο αέρα σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα που έχει παγιδευτεί στην ανυπαρξία του.

Η ΑΕΚ , ευτυχώς για ΟΛΟΥΣ ήρθε!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα