«Η ψυχή της παράταξης»

Ως τον βασικό πυλώνα στήριξης της Νέας Δημοκρατίας, βλέπουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ψηφοφόροι του κόμματος με τους οποίους έρχεται σε επαφή καθημερινά σε περιοδείες στην περιφέρεια της Β' Αθηνών ή στο γραφείο του.

Όμως και ψηφοφόροι άλλων κομμάτων εκφράζουν το σεβασμό τους σε ένα "έμπειρο, απαραίτητο και ψύχραιμο πολιτικό" όπως του λένε όταν τον συναντούν, θεωρώντας τον παράγοντα σταθερότητας και σημαντικό πολιτικό στέλεχος της Χώρας, για την επόμενη ημέρα στην πολιτική σκηνή, όπως αυτή θα διαμορφωθεί, μετά τις εκλογές

της 25ης Ιανουαρίου.

Ειδικά οι ψηφοφόροι του κόμματος με το οποίο εκλέγεται συνεχώς από το 1989, όπου συγκεντρώνει και τη μεγαλύτερη αποδοχή, εκτιμούν ότι η πολυεπίπεδη εμπειρία του θα παίξει σημαντικό ρόλο στις ισορροπίες που απαιτούνται σε ένα κόμμα εξουσίας, αλλά και στις συνεννοήσεις με τα άλλα κόμματα αν χρειαστεί, καθώς η ΝΔ θα είναι και πάλι ο κεντρικός πυλώνας της νέας κυβέρνησης.

Αυτό αποδεικνύει και ο σεβασμός των αντιπάλων του προς το πρόσωπό του. Γι ‘αυτό άλλωστε και ο ίδιος, δεν επέλεξε να βολευτεί, να..."διοριστεί" βουλευτής με το ψηφοδέλτιο "Επικρατείας", αλλά να κατέβει - όπως κάθε φορά, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση από το 1989- στους ψηφοφόρους, στο λαό και να δώσει τη μάχη του σταυρού, ενός από τους 4 που δικαιούνται στη Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας. Και όπως λέει ο ίδιος: "οι εκλογές είναι γιορτή της δημοκρατίας" !

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα